Februari mini-bucketlist

febHet is weer de eerste van de maand, en dat maakt het tijd voor nieuwe maanddoelen en een terugblik op de doelen van januari. Wat is er deze maand van terecht gekomen?

Ik had vier doelen voor januari. Ik wilde 25 kilometer hardlopen, dat is me op het nippertje gelukt. Daarnaast wilde ik weer beginnen met krachttraining, en die mag ik ook afstrepen. Van brieven schrijven is het nog niet gekomen, maar dat pak ik zeker weer op. En tot slot wilde ik gemiddeld dagelijks iets weg doen. Ik ben eigenlijk vergeten om het heel precies bij te houden, maar er zijn zeker dingen de deur uit, en ik schat dat dit wel meer dan eenendertig dingen zijn.

Dan zijn er natuurlijk ook nieuwe doelen voor de nieuwe maand:

♥ Twee boeken lezen. De twee recensieboeken die ik in huis heb om precies te zijn.

♥ Iets opknappen aan de slaapkamer. Klinkt een beetje vaag, en dat is het ook nog, maar naast het opruimen wil ik ook graag de slaapkamer algeheel opknappen. Nieuwe gordijnen, ergens een ander kleurtje misschien. Wat het ook wordt, ik wil er graag een begin mee maken.

♥ Twee minuten kunnen planken. Ooit was ik daar bijna, maar het is zo snel weg als je het niet meer dagelijks doet. Tijd om weer op te bouwen, want het voelde zo goed.

Heb jij doelen voor de komende maand?

 

3 gedachtes over “Februari mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.