De Snack Tag

wafelEen tag over snacks, ik kwam hem tegen bij Mama’s met Thee, maar hij is bedacht door Merel van Lotuswritings. En ik probeer dan wel om kilo’s kwijt te raken, ik hou ook op zijn tijd wel van een lekkere snack.

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?
Domino’s! Ik ben gek op pizza, en de pizza’s van Domino’s zijn misschien niet de gezondste optie, lekker zijn ze wel.

Zoete of zoute popcorn?
Allebei. Ik vind zoet heerlijk, maar zout ook. Meestal kies ik voor zout, omdat dat natuurlijk gezonder is dan suiker, maar ook omdat ik vaak meer zin heb in hartig, ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n zoetekauw, behalve chocola en popcorn. Het allerlekkerst: zoet met een klein vleugje zout.

Wat is je favoriete ijsje?
Ben & Jerry’s, en nou twijfel ik tussen de Caramel Core en de Cookie Dough. Maar ik vind echt Italiaans schepijs ook heerlijk.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit hebt gegeten?
Ik geloof niet dat er één taart is die zo’n indruk heeft gemaakt dat ik het de allerlekkerste vond. Maar ik ben gek op rijstvlaai, en homemade appeltaart.

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
Zo’n twee weken geleden heb ik voor het eerst in mijn leven iets besteld bij Thuisbezorgd.nl. Het beviel goed, dus we gaan het misschien best vaker doen, maar meestal zal het toch zelf maken zijn.

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
Ligt er net aan waar ik zin in heb. Meestal ben ik meer van de hartige hapjes, dus als hier een andere zoete keus had gestaan dan was de keus makkelijk geweest. Maar chocola is wel erg lekker.

Wat is je favoriete tussendoortje?
Chips of chocola. Of popcorn. En stokbrood met goede kruidenboter. Een lekker versgebakken wafeltje is ook altijd goed.

Warme of koude appeltaart?
Warme, absoluut. Vers uit de oven, heerlijk.

Wat bestel je het liefst op een terrasje?
Een stokbroodje met kruidenboter, warme snackjes of een kaasplankje.

Welke snack ligt er naast je patat?
Een kaassoufflé.

Wat is je favoriete chipssmaak?
De lichtgroene Pringles, Sour Cream & Onion. Van de gewone chips Cheese & Onion, Croky Bolognese en Bugles.

Wat is jouw favoriete snack?

10 gedachtes over “De Snack Tag

 1. Nou ik er zo over nadenk, en me afvraag voor welke snacks ik een uitzondering maak tegenwoordig, kom ik toch op 85% pure chocola uit. Ik mis de chips niet, drop ook niet, melkchocolade vind ik nu afgrijzelijk vies zoet, nootjes zijn (ongezouten) op sommige dagen een goede aanvulling op mijn eetpatroon, en ik ben eigenlijk het gelukkigst met een simpele appel met een klein beetje yoghurt (om te dippen).
  Klinkt misschien wat zielig, maar eerlijk gezegd voel ik me er gewoon goed bij.
  Ik denk dat ik niet meer snack :S omg!!!

  Like

 2. Toch wel chips met dip (de hot salsa van AH merk)
  Maar ook chocoladechips van Nestle is all time favorite van mij 🙂 En kaas, ’s avonds een stukje kaas vind ik ook heel lekker!

  Like

 3. Ik vind Ben & Jerry ook heerlijk. Dat vind ik dus het grote voordeel van reizen in Amerika. Daar kost zo’n grote ‘pot’ maar $2,50! Als we een road trip maken, dan stop ik vaak bij de Walmart en haal ik dus B&J. We hebben dan geen vriezer bij ons, natuurlijk. We eten het dan onderweg tot we niet meer kunnen. Voor dat bedrag maakt het dan minder uit als je het niet op krijgt en het weg moet doen. Al vind ik het zonde om het weg te gooien. Maar ja, anders wordt het zo’n rotzooi in de auto.

  Like

 4. Lastig hoor, ik snack niet zo heel veel of vaak, hahahaha gewoon weg afgeleerd, gaat soms vanzelf, en al ik nu ergens trek in heb en het kan, dan haal ik het, maar dat kan zoet zijn of zout, loempia bijv. of gewoon ovenfrietje, maar de kaas soufle ook of ineens een broodje kroket zo eens in de 4 maanden of zo 😉

  x

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.