Afgelopen week… #160

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Heel normaal en gezond, helemaal niet spannend, maar wel lekker. We aten onder andere bloemkool, andijvie, verse boontjes en spinazie. En ik bakte een avond pannenkoeken, dat was al weer zo lang geleden.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Mijn week was eigenlijk net zo spannend als mijn eten. Ik heb gewerkt, en mijn avonden waren heerlijk rustig gevuld met mijn legpuzzel, boeken en Netflix. Ik heb zelfs bijna geen foto’s gemaakt.
Vandaag vierde ik alvast mijn verjaardag, dat was wel weer gezellig en ik ben weer goed verwend. Op mijn verjaardag zal ik nog wel uitgebreid laten zien wat ik kreeg.

img_0575

♥ Afgelopen week in stappen
52.872

♥ Afgelopen week las ik
Ik ging verder met ‘de weddenschap’ en ‘fire and fury’.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ook niet zoveel. Ik vulde de snack tag in en deelde een pupdate.

Hoe was jullie week?

6 gedachtes over “Afgelopen week… #160

  1. Hier een rollercoaster week, met heel veel in de planning, wordt je gebeten door een hond, kon meteen een tetanus booster halen, was door en door en daar zit ik nog mee, en zo viel alles in het water. Maar goed, het komt goed! Oh ja, de relatie ook maar meteen verbroken :d

    X

    Like

  2. Wat een leuk idee dit zeg! Ik heb hem in het verleden van jou natuurlijk wel al eens gelezen, maar ik vind het echt leuk. Vind je het erg als ik dit idee om zo een weekoverzicht maak over ga nemen op mijn blog? In eigen stijl dan natuurlijk 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.