Gezien op Netflix

indexAan het eind van vorig jaar heb ik niet zo veel tijd gehad voor Netflix, dus heb ik een tijdje niet zo veel gekeken. Maar intussen ben ik weer volop begonnen met het kijken van films en series.

Stranger Things
Een serie die al een tijdje op mijn lijstje stond. Met stip één van de meest bizarre series die ik ooit heb gezien, maar ook één van de meest fascinerende. Ik wil meer van dit!

Mean Girls
Nostalgie, gewoon omdat ik daar zin in had. Ik heb deze film ook ergens op dvd, en vroeger heb ik hem helemaal grijs gedraaid. Heerlijke film voor tussendoor. Ik blijf hem beter vinden dan de tweede.

The Prince & Me 2
Waarom alleen 2? Omdat de eerste er gewoon niet op staat. Het was lang geleden dat ik deze heb gezien. Leuke film, maar haalt het niet bij het eerste deel wat mij betreft.

Insurgent
Het vervolg op Divergent, die ik al eerder keek. De films zijn gebaseerd op de boeken van Veronica Roth. Net als het eerste deel een goede film, maar ik blijf het jammer vinden dat er zo veel niet klopt in vergelijking met het boek.

The End Of The Fxxxking World
Een vrij nieuwe serie waar ik voor de verandering eens niet erg laat bij ben. Erg originele serie, met een een beetje zwarte humor. Een beetje vreemd maar wel lekker.

Wat keek jij de laatste tijd?

6 gedachtes over “Gezien op Netflix

 1. Ik keek -heel cliché- Friends, een paar van de eerste afleveringen. Daarnaast keek ik een aflevering van de Gilmore Girls en de foute film Prooi. Die met die leeuw die losloopt in Amsterdam. Die film is lekker fout, de leeuw is duidelijk nep, maar hij keek wel lekker weg. O ja en ik heb een willekeurige aflevering van Black Mirror gezien, die met die fietsen en de talentenjacht.

  Like

 2. Ik heb net Seizoen vier gelijk de laatste van Reign gekeken, prachtig mooi! Drama met romantiek met de ware feiten erin verweven dus ook meteen een grote geschiedenisles 😉

  Lucifer had ik nog staan, bleek nog 1 afl. seizoen 3, ook klaar, lol, toen dacht ik, Designated Survivor is nu wel compleet seizoen 2, neeeeeeeheeeeeeeeeeee die hebben een stop middenin nu, en 1 maart gaan ze pas verder, tsssssssssk was ook nog maar 1 afl. Maar goed, heb gewone tv opnamen genoeg voor de komende maanden geloof ik, ben al aan het schiften, of ik het wel of niet ga kijken, lol.

  X

  Like

 3. Ik kijk (min of meer verplicht) Friends, weer, voor de 4de keer de hele serie ‘met extra widescreen zijkanten!’, zegt meneer. Echt erg vind ik het niet, want in elke aflevering zit wel iets wat wel echt leuk is. Designated Survivor heb ik vaak op de achtergrond aanstaan. Is een hele fijne serie omdat de stem van Kiefer zo lekker zacht is. Dynasty (de Reboot!) vinden we ook heel erg leuk, zeker omdat we het origineel een paar jaar terug op dvd hebben gekeken (voor mij de tweede keer). Gek genoeg vind mijn moeder het niks: ik denk dat het te modern en te veel lawaai is voor haar, vergeleken met het origineel. Zij is meer van The Crown.
  En hoewel we Stranger Things s1 hartstikke leuk vonden zijn we bij s2 afgeknapt bij aflevering 2. Er gebeurt niks. Nee, dan Black Mirror: elke aflevering is gewoon ‘disturbing’. Damn you, Charlie Brooker!
  En natuurlijk… Star Trek Discovery! Ik had mijn twijfels, maar de laatste 2 afleveringen waren zo goed, verhaal-technisch ferm in het Star Trek universum gezet en filmisch op tv gebracht. Nog 1 aflevering en dan… wachten op s2!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.