The thankful list: waar ben ik dankbaar voor?

eagdHet is al weer erg lang geleden dat ik een lijstje heb gedeeld met dingen waar ik dankbaar voor ben. En dat terwijl ik altijd zo blij word van zulke lijstjes. Tijd voor een nieuwe dus. Omdat er altijd wel iets is om dankbaar voor te zijn.

Ik ben dankbaar voor:

♥ De lieve en leuke mensen om mij heen.
♥ Jullie!
♥ Mijn baan
♥ Onze mooie beestenboel
♥ Mijn gezondheid
♥ Dat er mensen zijn die boeken schrijven zodat ik kan lezen
♥ Dat ik kan schrijven
♥ Dat ik kan lopen
♥ Iedere nieuwe dag
♥ Dat ik niks tekort kom
♥ Chocola
♥ Dat ik mijn beide ouders nog heb
♥ Ons huis en onze tuin

Waar ben jij dankbaar voor?

8 gedachtes over “The thankful list: waar ben ik dankbaar voor?

 1. Jouw lijstje komt aardig overeen met de mijne, voeg ik nog toe, de liefde, Picasso, mijn familie, mijn collega’s, mijn cliënten, mijn werk ook, dus ja eigenlijk hetzelfde, en dat ik mag koken voor morgen, een Indische rijsttafel ben ik mee bezig, en zelfs dankbaar voor de storm, oh daar kan ik zo van genieten voor een dag 😉

  De zon, als deze schijnt, dat ben ik driedubbel dankbaar 😀 De zwangerschap van mijn dochter, dat het goed verloopt, straks mijn kleinzoon, gezond en wel. Ja, ik ben ook dankbaar voor wat nog komen gaat 😉

  x

  Like

 2. Leuk he, om daar af en toe bij stil te staan 🙂 Ik ben vooral dankbaar dat ik mezelf toe sta om soms van mening te veranderen 😀 Daardoor kan ik af en toe uit mijn ‘comfort zone’ stappen en dingen ontdekken waar ik anders aan voorbij gelopen was. En natuurlijk ben ik dankbaar dat er honden zijn, mijn kleine Chi in het bijzonder, maar alle honden toveren een glimlach op mijn gezicht, altijd. Katten ook. Zelfs als ze soms aan de bank krabben.

  En voor mijn gozer, als je bedenkt hoe ongelooflijk toevallig het is dat we elkaar uberhaupt tegen het lijf konden lopen en dan we dan ook nog eens zo goed voor elkaar zijn: dat is toch wel bijzonder. Geldt overigens voor iedereen, hoor, die je toevallig tegenkomt (online of offline). En dat je daar een bepaald niveau van vriendschap uit kunt halen, daar ben ik ook dankbaar voor.

  Goh, weet je? Dit lijstje had ik nu, op dit moment, ook echt effe nodig 🙂 Dank je wel!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.