Pupdate: Nina en Macho + fotospam

insta1Macho is nu al bijna twee weken bij ons. Een nieuwe pup geeft mij de kans om het woord ‘pupdate’ nog even te blijven gebruiken, dus dat ga ik ook zeker doen. Hoe gaat het met Macho, en hoe vindt Nina het?

De laatste donderdag van 2017 haalden we Macho op. We waren van tevoren al twee keer bij hem geweest om te kijken, dus Nina kende hem ook al een beetje. Maar het was wel even spannend, bij beide bezoekjes vonden ze elkaar erg leuk en Nina doet het altijd goed met andere honden, maar we dachten dat ze er wel even aan moest wennen dat hij met ons mee zou gaan en niet meer weg zou gaan.

img_0405
Toen we Macho hadden meegenomen gingen ze meteen samen spelen, dus dat was alvast een goed teken. Maar tegen de tijd dat het bedtijd was merkten we wel dat Nina inderdaad moest wennen aan het delen. Haar plekje op schoot, de aandacht, speeltjes, en hij bleef nog eten ook. Maar tegelijk was ze ook heel lief en beschermend.

img_0406
Vooral even wennen dus, los daarvan ging het vanaf het eerste moment al hartstikke goed. Ze hebben allebei een eigen plekje, Nina heeft haar hok en voor Macho hebben we de bench opgezet, en daar kunnen ze zich terugtrekken als ze even geen zin hebben in elkaar. Maar in de praktijk kropen ze al na een paar dagen samen in Nina’s hok, en laten ze elkaar gewoon met rust als ze daar behoefte aan hebben. Onafscheidelijk zijn ze inmiddels, en ze zijn zo lief samen. Ze passen ook goed bij elkaar, allebei zijn ze erg speels, en laten zich de kaas niet van het brood eten, maar als ze uitgespeeld zijn kruipen ze lekker tegen elkaar aan.

img_0407
Macho is ook al mee geweest aan de riem, en dan merk je echt dat honden van elkaar leren. De eerste keer vond hij het erg spannend, maar de tweede keer stapte hij vol vertrouwen achter Nina aan. Ook het gaan zitten voor een snoepje heeft hij enorm snel opgepikt. We kwamen er al snel achter dat hij ook kan traplopen, hij is bijna nog sneller boven dan ik. Naar beneden durft hij dan weer niet.

img_0408
We zijn heel blij met onze keus voor een tweede hondje, dat was met stip de beste aankoop van 2017.

9 gedachtes over “Pupdate: Nina en Macho + fotospam

  1. Pupdate. Haha. Goed gevonden 🙂 Ik smelt hier weg bij je foto’s. Te schattig gewoon. Ik kan geloven dat een tweede hondje je beste aankoop van 2017 was. Wat lief ook 🙂

    Like

  2. Wat een schatjes zeg! Ik kan me voorstellen dat jullie helemaal dol op Macho (en Nina) zijn en dat Macho absoluut de beste aankoop van het jaar was 🙂

    Like

  3. Als ik die foto’s zo zie, dan gaat het bij mij ook kriebelen. Er is absoluut iets mis met mijn biologische klok, want dat heb ik dus met puppies! Als (àls) we aan een tweede pup beginnen, dan is dit niet het juiste jaar, helaas. Dus ik geniet tweedehands met jou mee. Dank voor het delen van de foto’s 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.