Happy New You 2018

26171282_1731301126940321_6657286152599921287_oRegelmatig lees ik op Follow Fitgirls, een inspirerende blog over sporten en gezondheid, en ik ben ook geabonneerd op de nieuwsbrief. Gisteren kreeg ik een mail over een leuke challenge om het nieuwe jaar mee te beginnen, en die wilde ik graag met jullie delen.

De Happy New You Challenge is een gratis challenge om je te helpen het nieuwe jaar fit en blij te beginnen. Hij bestaat uit circuittrainingen die je thuis kan doen, workout video’s om live mee te doen en voedingsschema’s. Ook zal er aandacht zijn voor motivatie en mindfulness.
Ik ben erg benieuwd naar deze challenge en heb me dan ook aangemeld. De circuittrainingen voor thuis passen perfect bij mijn januari-doel om krachttraining weer op te pakken. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de live video’s. Het voedingsschema zal ik vooral gaan gebruiken voor inspiratie, maar niet om me strikt aan te houden, want wat eten betreft blijf ik toch gewoon bij Weight Watchers.
Je kunt je aanmelden door lid te worden van de besloten Facebookgroep, daar krijg je dan ook alle informatie, schema’s en video’s. Daarnaast heb je natuurlijk de motivatie van je mede-deelnemers. Hij begint op 8 januari en duurt in totaal 8 weken.
Ik ben heel benieuwd, zelf vind ik het altijd erg motiverend om met meerdere mensen aan zoiets mee te doen. Wil je ook meedoen? De Facebookgroep vind je hier. Zie ik je daar?

Dit is geen samenwerking. Ik word niet betaald en krijg niets cadeau voor het schrijven van deze post, de challenge is voor iedereen gratis toegankelijk. Ik wil het gewoon graag delen, misschien hebben meer lezers hier interesse in. 

9974

7 gedachtes over “Happy New You 2018

  1. Wel heel leuk en een motiverende manier om vorm te geven aan nieuwjaarsvoornemens! Maar ik zal ook heel eerlijk zeggen dat dit niks voor mij is. Ik kook zelf best lekker en gevarieerd en heb een werkend plan voor maaltijden inplannen voor de week. Een voedingsschema is dus niks voor mij, want dat doe ik zelf al. Maar… het is wel een duwtje om eens iets nieuws te proberen, natuurlijk (als ik dat zelf al niet deed). En op een of andere manier lukt het mij niet om thuis ook nog eens oefeningen te doen. Ik kan er geen tijd voor vinden.
    Als je dat wel wilt, doe het dan voorzichtig en laat iemand ‘meekijken’, zodat je houding goed is. Soms denk je namelijk dat je een oefening wel goed doet, maar kan iemand anders zien dat het niet helemaal gaat zoals het moet. Hoe je schouders staan, of je rug recht of juist bol/hol is en of je je squats goed uitvoert: dat gaat niet vanzelf. Dus doe voorzichtig en verrek niks 🙂 Succes!

    Like

    1. Oh maar ik doe al jaren thuis oefeningen hoor, dat is niet nieuw voor me. En ook genoeg ervaring in oefeningen met een trainer, komt goed! 🙂 En voedingsschema ga ik me dus ook niet strikt aan houden, maar meer voor de inspiratie.

      Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.