Gewoon even kletsen

blaHeeft iedereen de jaarwisseling overleefd? Voor mij zit de eerste werkweek van het jaar er al weer op, en ik was ontzettend toe aan mijn weekend. Hoe was jullie jaarwisseling?

Die van mij was vooral rustig hoor, we hebben lekker burgerlijk thuis gezeten met ons gourmetstel en de televisie. De oudejaarsconferences kijken, en andere oudejaarsavondprogramma’s. Ondertussen lekker achter de laptop en genieten van onze hondjes. Gelukkig waren ze niet bang voor het vuurwerk, ze waren allebei heel rustig. Om middernacht zijn we nog even naar buiten gelopen om de buren een gelukkig  nieuwjaar te wensen. En daarna gingen we lekker naar bed, tegen half twee lagen we er in.
Nieuwjaarsdag begon met een heerlijk uitgebreid ontbijtje, en daarna gingen we lekker naar de sauna. Ik deed mee met de nieuwjaarsduik daar, en dat meer was KOUD! Kouder dan de vorige keer volgens mij. Mijn tenen tintelden ervan, maar het was wel weer een verfrissend begin van het jaar.
Doen jullie nog aan goede voornemens? Ik twijfel. Ik vind goede voornemens zo cliche, vorig jaar heb ik er ook niet aan gedaan. Toch heb ik wel een aantal dingen in mijn hoofd die ik graag zou willen bereiken dit jaar. Dus misschien komt er nog wel een post met doelen voor komend jaar online.
De hondjes doen het super, waar ze eerst nog aan elkaar moesten wennen vinden ze elkaar steeds leuker. Het is een geweldig gezicht om ze te zien stoeien samen. Maar ik zal  nog wel een uitgebreide update met heel veel fotospam plaatsen.
Ik kruip nog even lekker op de bank met Netflix, een kop thee en wat lekkers, fijne avond en natuurlijk fijn weekend!

9974

5 gedachtes over “Gewoon even kletsen

  1. Jeetje, een nieuwjaarsduik! Lijkt me inderdaad koud, maar ook wel weer heel fijn als je er dan uit bent en weer kan opwarmen met een kop koffie of thee (ik ben niet zo van de soep :P). Het nieuwe jaar begon voor mij met gedwongen nieuwe plannen maken, maar daar ben ik ondertussen zo enthousiast over dat ik hoop dat het allemaal ook echt gaat lukken. Hoe dan ook: dit wordt een jaar van veranderingen en zo zijn we ook begonnen 🙂

    Like

  2. Nieuwjaarsduik, terwijl ik in december nog in Soesterberg was, zat ik in die zwemvijver met 4,2 graden, whahahaha heel even maar hoor, dus ik weet nu hoe stoer dat is! Inderdaad, alsof ik geprikt werd zelfs 😉

    En de voornemens, zeg maar doelen, doelen kun je op elk moment starten wanneer het zo uitkomt, voornemens, zijn maar voornemens en die sneuvelen meestal, daarom maak ik ze al ruim 20 jaar niet meer, goede voornemens op 1 jan. als ik iets wil, dan doe ik het, mits mogelijk anders onderzoeken hoe kom ik er. Soms heeft een plan meerdere jaren nodig dan slechts 1.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.