Januari mini-bucketlist

januariGelukkig nieuwjaar! Het is al weer januari, een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. December was druk, maar gezellig, en januari belooft een lekker rustig maandje te worden.

Tussen alle terugblikken op het oude jaar en vooruitblikken op 2018 nu even een terugblik op de doelen van december, en natuurlijk ook nieuwe doelen voor januari.

Ik wilde in december de Santarun in Nijmegen gaan lopen. Deze kan ik helaas al weer niet afvinken. In eerste instantie met een goede reden hoor: we zouden die avond Macho op gaan halen. Maar dat ging helaas niet door, en helaas was het toen al te laat om me nog in te schrijven. Volgend jaar beter!
Een ander doel uit december wat ik niet gehaald heb is het op orde maken van mijn NaNoWriMo bestand. Ik ontdekte namelijk een leuke schrijfwedstrijd waar ik nu voor aan de slag ben gegaan, dus dat bestand is nog steeds een puinhoop. Maar dat komt later wel.
Er zijn ook twee doelen die ik wel mag afstrepen, ik heb een kerststukje gemaakt, en ik ben niet aangekomen in december. Sterker nog, over de hele maand genomen ben ik zelfs een beetje afgevallen.
Natuurlijk zijn er ook nieuwe doelen die ik wil gaan halen in januari:

♥ Minstens 25 kilometer hardlopen. Verdeeld over de maand natuurlijk. Ik hoop op meer, maar ik weet ook dat het donkere en koude weer me niet bepaald motiveren, dus ik zet wat lager in, kan het alleen maar meevallen.

♥ Weer eens iets aan krachttraining gaan doen. Ook dat heb ik best een beetje laten versloffen de laatste tijd. Gewoon lekker thuis, met mijn eigen gewicht of de middelen die ik thuis heb.

♥ Brieven schrijven! Ik had al een tijdje geen penvriendinnen meer, mensen stoppen ermee, contact verwaterd, etc. Maar één van mijn penvriendinnen pakt het weer op, en ik heb mijn eerste brief al gehad. Dat zorgt ervoor dat het weer gaat kriebelen, dus ik wil meer brieven schrijven en nieuwe penvrienden!

♥ Iedere dag iets weg doen. Een opgeruimd begin van het nieuwe jaar, lekker verder met ontspullen. Oke, het mag gemiddeld, 31 dingen voor de hele maand dus.

Heb jij doelen voor deze maand?

9974

7 gedachtes over “Januari mini-bucketlist

  1. Dat onstpullen, hahaha ik heb net wat oude dozen die leeg zijn bij elkaar gemieterd, zo van, jullie kunnen weg, welke ik eerst nog bewaarde voor het geval dat, maar het stapelt zich alleen maar op, klaar mee 😉

    Verder zit deze maand aardig vol met heen en weer gaan van Almere naar Leeuwarden en andersom plus verjaardagen der familie, kortom… druk, ik wens dat ik hiermee wel goed zal slapen etc, tijd krijg om bij te komen tussen door, hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.