Instagram tag 2017

instagram-normal
commons.wikimedia.org

Ik deelde natuurlijk al mijn beste 9 foto’s op Instagram, maar toen Josine mij tagde voor deze leuke Instagram-tag wilde ik hem toch graag invullen, er komen tenslotte toch weer andere foto’s in terug. Een jaaroverzicht in Instagramfoto’s.

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?
Ik deelde al eerder de negen beste foto’s, maar één is intussen nog van de troon gestoten door de foto van mijn kerstoutfit.

img_9982-1

img_0216

Wat is je allerlaatst geplaatste foto in 2017?
Dat is deze, gemaakt op de avond dat we ons nieuwe hondje ophaalden.

insta1

Wat is de allereerste foto die je plaatste in 2017?
Ik dacht dat ik een nieuwjaarswens plaatste, maar dat was de laatste foto van 2016. Dit was de eerste foto van 2017, ik maakte een lunchwandeling, en zag na een koude periode de krokusjes omhoog komen.

insta2

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?
Ik plaats eigenlijk niet zo vaak foto’s van mezelf, maar deze vind ik wel erg leuk.

insta3

Van welke foto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?
Ik ben niet op vakantie geweest, dus ik heb geen foto’s van verre oorden of spannende bestemmingen. Dus ik ga voor deze, omdat ik die zo weer over zou doen.

insta4

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?
Niet de meest charmante foto, ik ben nou eenmaal geen foodfotograaf of foodblogger. Maar deze gevulde paprika’s waren heerlijk.

insta5

Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

Mijn huisdieren zijn zo leuk, ik kan niet kiezen! De foto die hierboven al staat als laatste van 2017 vind ik erg leuk omdat ze daar samen op staan, maar ik heb ook veel leuke konijnenfoto’s en foto’s van Nina. Ik ga voor deze, ook één met meerdere beestjes, maar driekwart is niet van mij. We waren hier aan het wandelen met een groepje, en opeens was ik heel populair.

insta6

Welke fotobewerkingsprogramma’s of instagramfilters gebruikte je dit jaar het meest?
Ik gebruik eigenlijk zelden filters, maar de filter die ik het meest gebruik is denk ik de tweede.
Om te bewerken gebruik ik Photogrid, daar kun je collage’s mee maken, maar hij heeft ook leuke effecten. Ik gebruik ook gewoon de standaard mogelijkheden van de iPhone, om bijvoorbeeld de belichting bij te stellen of een foto bij te snijden. Niet zo spannend dus.

Wat zijn je meest gebruikte hashtags op Instagram in 2017?
Ik heb echt geen idee. Ik denk dat #chihuahua en alle verwante hashtags goed scoren. #running en soortgelijken gebruik ik ook best regelmatig, en #instagood en #love komen ook veel voorbij.

Welke drie accounts zijn bij jou favoriet?
Lastige vraag. Ik heb niet echt favorieten, er zijn zo veel mooie accounts. Maar ik zal er drie in het zonnetje zetten:
Winterheart’s Guild
Soosseli
Earth’s Majesty

9974

5 gedachtes over “Instagram tag 2017

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.