Getest: Starbucks Chilled Classics

Via een testpanel van TRND mocht ik de verschillende smaken van Starbucks Chilled Classics proberen. En niet alleen ikzelf, er zat genoeg in het pakket om lekker uit te delen. Inmiddels is het testproject ten einde en vandaag laat ik weten wat ik er van vond.

Een paar weken geleden ontving ik een grote doos gevuld met ijskoffie. Er zaten vijftien bekers koffie in, met vijf verschillende smaken. Daarnaast vond ik tegoedbonnen om een gratis beker in de supermarkt te halen, projectinformatie, een stapel bekers waar je de bonnen in zou kunnen doen en zelfs een stift om de naam van de ontvanger op het bekertje te kunnen schrijven.
Ik was zo benieuwd dat ik het liefst meteen wilde proeven, maar het pakket was natuurlijk nog niet gekoeld. Even geduld dus, het moest eerst een paar uur ‘chillen’ in de koelkast.
En toen kon het testen beginnen. Uitdelen aan vrienden, visite laten proeven, op tafel zetten bij een filmavond, het viel bij iedereen in de smaak. Van alle mensen die geproefd hebben was er niemand die het niet lekker vond.

Cappuccino
De eerste smaak uit het pakket was de cappuccino. Ik drink graag hete cappuccino, dus ik was erg benieuwd naar de koude variant. En die stelde me niet teleur. Een lekkere cappuccino, de koffiesmaak was goed te proeven, en hij was lekker zoet, maar niet té zoet.

Caramel Macchiato
Mijn favoriet uit het pakket. Ik had deze al eens eerder geproefd, en toen was ik eigenlijk al fan. Een heerlijke koffie met karamelsmaak. En die twee smaken gaan ontzettend goed samen.

Caffe Latte
Deze vond ik ook erg lekker, maar ik vond het wel de minste van het stel. Hij had van mij wat meer koffiesmaak mogen hebben, en iets minder melkachtig. Maar toch zeker een lekker drankje.

Skinny Latte
Deze magere variant vond ik iets lekkerder dan de gewone latte. Iets minder zoet, iets meer koffiesmaak. Deze bevat minder calorieën, geen toegevoegde suikers en hij is lactosevrij. Bonus: dat scheelt ook flink in de Weight Watchers punten.

Vanilla Bean Macchiato
De Caramel Macchiato mag dan mijn favoriet zijn, deze volgt op de voet. Vanille en koffie is ook erg lekker samen. Ik hou wel van ‘apartere’ koffie met een smaakje.

Wat was dit een leuk testpanel. De actie was ook erg leuk opgezet, iedereen die ik liet proeven kon daarna een vragenlijst invullen, zodat ik voor iedereen persoonlijk de bevindingen kon doorgeven. De bekertjes om de bonnen in te doen en de stift om de namen op te schrijven maakten het helemaal af.
Ik ben blij dat ik mee mocht doen met dit testpanel, en de Starbucks Chilled Classics hebben er absoluut een fan bij.

 

4 gedachtes over “Getest: Starbucks Chilled Classics

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.