Diamond Painting | ‘Night Wolf’

Een tijdje geleden deelde ik mijn eerste diamond painting. Ik had er toen twee besteld, en de tweede is nu ook af. Deze heet ‘night wolf’, en hij is net iets anders dan de vorige diamond painting.

Ja, nog een wolf. Ik bestelde hem op Wish, tegelijk met de andere. Er zaten heel veel mooie platen tussen, en daar heb ik er twee van uitgezocht.

img_9389

Zoals je kan zien is deze net een beetje anders dan de vorige. De steentjes zijn meer glimmend, dit is echt een bling-wolf geworden.
Toen ik het pakket opende was ik blij met iets meer ‘diamond’, en ik vond het leuk dat het twee heel verschillende soorten steentjes waren.
En ik ben heel blij met het resultaat, maar als ik ze naast elkaar leg vind ik de vorige eigenlijk toch net iets mooier.
Inmiddels heb ik een derde besteld, en die kwam vandaag binnen. Ik heb het pakket al open gemaakt, en hij ziet er nu al super uit. Het is weer een totaal andere dan de twee die ik al gemaakt heb, en natuurlijk deel ik hem weer als hij af is. Maar dat gaat wel even duren, want deze is ook een stuk uitgebreider en groter.

9974

5 gedachtes over “Diamond Painting | ‘Night Wolf’

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.