Oktober Mini Bucketlist

3En in een flits was september voorbij en was het alweer oktober. Al drie kwart van het jaar is voorbij, waar zijn al die dagen gebleven? Tijd voor een terugblik op de doelen van september, en natuurlijk voor nieuwe doelen voor oktober.

Ik wilde in september 30 dingen weg doen, voor iedere dag één. En dat is me aan het begin van de maand al gelukt. In een vlaag van opruimwoede heb ik het bijna verdubbeld in een dag tijd.
Ook wilde ik de stretchchallenge volhouden, dat heb ik een beetje laten zitten, maar met goede reden.
En tot slot wilde ik iets herfstachtigs voor op de tafel maken, dat is gelukt, ik heb een leuk herfststukje kunnen maken.
Tijd voor nieuwe doelen.

Walk everything. Alles wat minder dan vijf kilometer is ga ik lopend doen. Met uitzondering van de weekboodschappen natuurlijk.

♥ Een begin maken met het maken van kerstkaarten. Ik stuur er niet zo veel en ik maak ze zelf, maar ik heb gewoon zin om alvast te beginnen.

♥ Mijn hoofdpersonen voor NaNoWriMo uitwerken. Je mag pas in november aan je verhaal beginnen, maar dit soort voorbereidend werk mag al wel.

Heb jij doelen voor de komende maand?

7 gedachtes over “Oktober Mini Bucketlist

 1. Ja, zo zit je ervoor en tegen aan te hikken, lees inppakken en weg wezen, en zo is het 1 okt. en zit je alweer thuis, hahaha

  doelen voor komende maand? Nihil! Behalve het ritme weer oppakken van dagelijks leven en de verjaardagen komen eraan, en misschien stiekem voor mijn kleinkind haken tussendoor, oh ja, 1 opdrachtje binnen qua haken ook maar eens uitvogelen of ik die waar kan maken.

  X

  Like

 2. 😉 Als je in 10-15 minuten bij de supermarkt of het winkelcentrum kan zijn, en je hebt een rol-boodschappenwagentje… wat houdt je dan tegen om ook voor de boodschappen voor de hele week te lopen? Wij doen niet anders! Of heb je een gezin met 5 kinderen?? (Daarvan kan je de lopende schare mee laten dragen…) 😛
  Gekheid, stokje e.d. … Deze maand wil ik zelf eigenlijk helemaal niks. Helaas heb je altijd van die verplichtingen die je wel moet doen. Verder doe ik leuke dingen as het uitkomt. We zijn bezig met een Dungeons and Dragons campagne op te zetten, die wie weet komen we er deze maand aan toe om eindelijk eens te spelen.

  Like

 3. Wat leuk! Ik zit sinds deze maand bij een harmonie, daarmee dwing ik mezelf om het saxofoonspelen weer op te pakken op een leuke manier. Ik heb al drie dagen achter elkaar gespeeld, dus dat gaat goed tot nu toe 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.