Afgelopen week… #144

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Mijn eetweek was niet bijzonder spannend. We aten onder andere nog een keer zuurkoolstamppot, maar ook verse boontjes, bloemkool en doperwten. Ik probeerde ook de nieuwe visburger van Vivera, en die is echt heel lekker.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Mijn middagen bracht ik door op Nimmaland, een onderdeel van de Nijmeegse Kermis, daar zat ik in de tent met de miniatuurkermis (en terwijl ik dit typ bedenk ik me, ik weet dat ik ook lezers uit Nijmegen heb, ben ik iemand van jullie tegengekomen zonder dat ik dat wist?). Verder reden we een avond naar Rotterdam om een aankoop van Lief op te halen, had ik voor het eerst in mijn leven een videocall als sollicitatiegesprek en gingen we een avond uit eten.
De videocall heeft me helaas geen baan opgeleverd, en het was met stip het engste en gekste wat ik ooit heb moeten doen voor een sollicitatie. Het is wel makkelijk en scheelt natuurlijk een ritje, maar van mij hoeft het niet zo nodig nog een keer. Erg jammer dat het niks is geworden, want ik had de baan graag gewild.
Nina besloot ineens dat ze kan traplopen, zowel omhoog als naar beneden en ze is een stuk sneller dan ik. Zes trappen? Eitje!
De rest van de tijd was ik lekker bezig met huishouden, mijn nieuwe diamond painting, Netflix en de beestjes. Druk weekje, geen (!) foto’s, maar wel heel veel gezelligheid en lol gehad.

Afgelopen week in stappen
61.592

Afgelopen week werd ik blij van
De zon als die scheen, Nina op de trap, heel veel gezelligheid, leuke mensen, lachen, mijn Starbucks pakket, Netflix, klaar zijn met de videocall, een goed huisje voor een van de geredde konijntjes, spontane acties, mijn hometrainer, mijn weegdag.

Afgelopen week in sport
Lekker veel wandelen, mijn losse oefeningen en mijn hometrainer.

Afgelopen week schreef ik
Mijn nieuwe mini-bucketlist, ik liet mijn tweede diamond painting zien, zette mijn lekkerste vega-recepten in het zonnetje en deelde nog wat artikelen.

Hoe was jouw week?

9974

4 gedachtes over “Afgelopen week… #144

  1. Dat lijkt mij echt heel gek ja, een sollicitatie via video call :O Jammer dat jij de baan niet hebt gekregen, maar ik weet gewoon, dat er iets moois op jou wacht.

    Mijn week? Beetje raar, opstart problemen, hahaha na de vakantie.

    X

    Like

  2. Wij hebben deze week zuurkool op de planning staan, heb ik al zo lang niet meer op! Jammer dat de video sollicitatie niets is geworden, lijkt me trouwens ook super raar! 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.