Afgelopen week… #143

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere zuurkoolstamppot, pannenkoeken, en we haalden een keer chinees.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik ben druk geweest met de tuin en het huis, lekker huisvrouwerig. Ik was op de kermis in Huissen, en we gingen voor Lief naar een groothandel. Gisteren schminkte ik op een markt. Ook haalden we opnieuw een nestje konijntjes op wat nergens anders naar toe kon.

img_9390
Ik maakte mijn tweede diamond painting af, en we gingen nog een middag wandelen met een groepje hondjes. Erg gezellig weer, maar het was wel heel nat en modderig. Nina was na afloop meer bruin dan wit, maar ze heeft wel weer lol gehad. En ik begon met Weight Watchers.

Afgelopen week in stappen
50.683

♥ Afgelopen week werd ik blij van
Kleine konijntjes, Nina en de andere hondjes, heel veel gezelligheid en leuke mensen om me heen, Once Upon A Time kijken, een goede start op mijn eerste weegdag.

Afgelopen week in sport
Lekker hardlopen, wandelen, op de hometrainer en natuurlijk mijn normale losse oefeningen.

Adgelopen week schreef ik
Ik schreef over Weight Watchers, en deed een Sharing Saturday.

Hoe was jouw week?

9974

2 gedachtes over “Afgelopen week… #143

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.