De domste vragen en opmerkingen over Nina

Kijk, dat Nina een schatje is en er fantastisch uit ziet is natuurlijk algemeen bekend. Negen van de tien mensen krijgen ook spontaan een babystemmetje als ze haar zien. Tot zo ver prima, Nina geniet van alle aandacht en ik kan er wel om lachen. Maar sommige vragen en opmerkingen…

Aah, wat een schatje, wat kost die?
Sorry? Wat laat jou denken dat ik mijn hond wil verkopen? Ze is onbetaalbaar, onvervangbaar en gaat nog niet weg voor een miljoen. Ik vraag toch ook niet uit het niets wat jouw kind kost?

Is dat de hoofdprijs?
Als ze met ons mee is met de kinderspellen van Lief. In dezelfde categorie: ‘Ik zou de hond nemen’ (als het kind zijn prijsje uitzoekt), ‘kun je die ook winnen?’ of ‘hoeveel moet ik betalen om die te kunnen kiezen?’. Zucht.

Werkt die op batterijen?
Nope, en er zit ook geen aan/uitknop op. En nee, dat vind ik niet vervelend.

Wat een lief hondje! Ruilen tegen een pakje knalerwten?
Een random iemand. Op straat. Zomaar. En ik ben er van overtuigd dat de persoon die het vroeg niet gedronken had of stoned was. Maareh, wat denk je zelf?

De meeste mensen zijn heel leuk hoor. En ik ben me heus niet alleen maar aan het ergeren aan mensen die zulke dingen zeggen. Maar de meeste mensen die zo’n opmerking maken vinden zichzelf heel grappig en denken dat ze de eerste zijn die de, in hun ogen enorm goede, grap maken. Helaas.

Wat is het domste wat ze over jouw huisdier gevraagd of gezegd hebben?

5 gedachtes over “De domste vragen en opmerkingen over Nina

  1. Haha oh jeetje zeg, dat mensen zulke dingen zomaar zeggen! Wat een rare mensen zijn er ook. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit echt rare opmerkingen over mijn huisdier gehad. Maar ja, ik heb een hamster en een konijn en de kans dat vreemden die zien is al klein.

    Like

  2. Nou ja! Tegelijk om op je vraag te komen, zou ik het niet weten zo 1,2,3. Vast wel ooit iets met alle dieren in mijn leven inmiddels gehad, maar ik kom er niet op.

    Picasso komt ook niet buiten natuurlijk, hooguit balkon.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.