Wandelen met kleine hondjes

img_8282In de chihuahuagroep op Facebook komt regelmatig een oproepje voorbij om een wandeling te gaan maken met meerdere hondjes, maar zelden in de buurt. Toen ik een oproepje in mijn omgeving zag hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Natuurlijk ga ik graag een keer mee!

We hadden een klein groepje geïnteresseerden gevonden, maar een moment prikken waarop iedereen kan is natuurlijk een drama, dus gisteren spraken we af met zijn drieën. We hadden in totaal vijf honden, dus dat was nog steeds druk genoeg.
We hadden afgesproken bij een mooi wandelgebied, wat ik eigenlijk alleen maar kende als industriegebied, maar aan de overkant van het water was het prachtig. Zo kom je nog eens ergens.
We hadden het heel gezellig en ook tussen de hondjes was er meteen een klik. We hadden drie chihuahuas en twee andere honden. Ze waren de hele tijd aan het rennen, gek doen en spelen, echt genieten om daar naar te kijken. Nina is zelfs vrijwillig het water in gegaan, daar blijft ze normaal toch ver uit de buurt.

img_9234
In totaal hebben we zo’n anderhalf uur gewandeld, het was ook nog heerlijk weer. In de volle zon was het zelfs nog behoorlijk warm.
Na afloop was het wel baddertijd, want na het water, het zand en het hoge gras zag mevrouw eruit als een varken, maar dat was het hartstikke waard. We hebben het erg leuk en gezellig gehad, en dit gaan we zeker vaker doen.

ps. kijk nou eens naar die geweldige actiefoto rechts ♥

9974

4 gedachtes over “Wandelen met kleine hondjes

  1. Prachtig om te zien dat ze het zo leuk hebben met elkaar, en wat je zegt is waar, met een hond, kom je vaak op plekken waar je eerst aan voorbij ging maar nu ineens… allerlei dingen ziet en leert over je eigen gebied 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.