Tag: 25 levensvragen

13901498_1087575024666569_7042944974013566787_nIk kwam deze leuke tag tegen op Trendbubbles, en hij bestaat uit vijfentwintig random vragen die je waarschijnlijk niet zo snel aan iemand zal stellen. Maar vandaag ga ik ze wel beantwoorden.

Hoe ziet het homescreen van je telefoon eruit?

img_9076

Je gaat naar een kroegje/café, wat bestel je?
Zonder alcohol: Crystal Clear, Rivella of Bitter Lemon. Met alcohol: bier of wijn.

Welk woord gebruik je echt te vaak?
Geen idee, ik hoor er nooit iemand over klagen.

Wat is je favoriete film of serie?
Dat vind ik zulke lastige vragen, een favoriet. Ik vind zo veel leuk, ik heb eigenlijk niet één favoriet. Maar hier vind je dingen die ik heb geschreven over films en series.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Absoluut de leedvermaak programma’s. Een dubbeltje op zijn kant, Help mijn man heeft een hobby, dat soort dingen. En de foute realityseries (Barbie!!)

Wat is het laatste liedje wat je hebt geluisterd?
Weet je dat ik geen idee heb? Ik ben net bij Lief uit de auto gestapt, en hij heeft de radio op Slam! FM staan. Maar wat nou het laatste nummer was wat voorbij kwam?

Naar wie ging je laatste appje?
Naar mijn zus.

Wat was je aller eerste e-mailadres?
Hou je vast, hij is echt beschamend: pussycat@freemail.com. Toen ik het wachtwoord niet meer wist volgde pussymiauw@hotmail.com. Eh ja, ik was best braaf en naïef…

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Och zoveel! Bumperklevers, dierenleed, mensen met een bord voor hun kop, mensen die anderen afzeiken om hun uiterlijk, nog één vakje moeten om het Candy Crush level te halen maar geen zetten meer hebben, kruimels op de vloer (voelt niet lekker tussen je voeten en het laminaat), moet ik nog even doorgaan? Maar eigenlijk ben ik heel positief hoor.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Dat ik in de winkel tegen iemand aan begon te praten en dacht dat ik met mijn moeder in gesprek was. Ze leek er niet eens op, waar zat ik met mijn hoofd?

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Nieuwjaarsdag, heel cliche, maar dat voelt toch een beetje als een onbeschreven blad, een nieuw jaar vol nieuwe kansen, een nieuw begin, dat geeft me een heerlijk gevoel.

Wat is je favoriete emoji?
Dat kusje met het hartje erbij.

Katten of honden?
Wat een keuze zeg. Beide. Maar om te hebben in mijn geval honden, Lief is allergisch voor katten.

Utrecht of Amsterdam
Amsterdam. Mooie stad, kom ik graag, maar ik zou er niet willen wonen. Maar in Utrecht zie ik mezelf ook niet wonen.

Koffie of thee
In de ochtend en/of de avond koffie, en de rest van de dag thee.

Serie of film
Hangt er vanaf waar ik zin in heb. Series zijn leuk om lang van te genieten. En een film is juist leuk voor tussendoor.

Engeland of Amerika?
Engeland. Ik weet niet waarom, eerste ingeving. Amerika ben ik overigens nog nooit geweest, zou er graag een rondrit maken ooit.

Vlees of vis?
Geen van beide.

Drank of drugs?
Drank dan. Ik hou wel van een drankje op zijn tijd, drugs heb ik nog nooit aangeraakt. Braaf he?

Spice Girls of Backstreet Boys?
Ik was vroeger fan van beide, maar eigenlijk toch wel het meest van de Spice Girls. Helaas heb ik nooit een concert bezocht.

Bert of Ernie?
Huh? Eh. Ernie.

Buurman of buurman?
Buurman.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Die laatste kan ik me maar weinig van herinneren. Sesamstraat dus.

Meest random feitje over jezelf?
Het lijkt mij mega-interessant om een operatie onder plaatselijke verdoving mee te maken. Niet dat het een bucketlist dingetje is hoor, maar mocht het voor komen dat ik een operatie nodig heb waarbij ik kan kiezen dan wil ik sowieso plaatselijk.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Geloof in jezelf!

Wat is een random feitje over jou?

9974

 

9 gedachtes over “Tag: 25 levensvragen

  1. Wat een leuk blog! Misschien dat ik hem van je over ga nemen 🙂
    Ik heb een zwak voor dieren op marktplaats. Het is dat mijn vriend geen dierenliefhebber is, anders had mijn huis vol gestaan met “opvangvogels”

    Like

    1. Haha, ik heb een ook een zwak voor ‘zielige’ dieren. Ik overweeg wel eens om vrijwilligerswerk in een dierenasiel te gaan doen, maar ik weet zeker dat mijn hart breekt en dat ik ze allemaal mee wil nemen! ♥

      Like

  2. Leuke tag! In die programma’s die je noemt gaan ze in ieder geval proberen om er verbetering in te brengen. Echte leedvermaakitems zoals 75% van de home video’s en 90% van de MTV-programma’s vind ik echt vreselijk (dat is dan meteen een feitje over mij ;))
    En het valt me op dat je begint met het opnoemen van de alcoholvrije drankjes, dat zegt voor mij meer dan de drankjes zelf!

    Like

  3. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ander soort vragen had verwacht bij de titel levensvragen. En de Spice Girls! Ze gaven een concert in Gelredome en ik moest daar werken. Ik was een hostess en kon dus bedienen en tegelijk het concert bekijken vanuit de lounges. Erg leuk.

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.