Afgelopen week… #137

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse bloemkool, lasagne en spinazie, en ik at ook een lekker broodje ‘ham’burger. Het was geen bijzondere week qua eten. Oh ja, bij de Praxis kregen we een loempiaatje (het was sluitingstijd en de eigenaar kennen we, er waren nog precies twee over en die kregen wij), en gooide ik per ongeluk het bakje saus over Nina heen. Nee, ze heeft er niet van gegeten, het brandde niet, en ze is meteen gewassen. Nadat er een foto van is gemaakt natuurlijk.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik heb weer lekker veel kunnen doen in en om het huis. Huishouden, en van die kleine dingen waar je normaal niet zo snel aan toe komt.
Woensdag had ik een sollicitatiegesprek, maar helaas is de keuze niet op mij gevallen.
Na het sollicitatiegesprek kwam ik toevallig langs een paar schilderijen van het World Streetpainting Festival, erg mooi om te zien.
En op de momenten dat ik nergens mee bezig was zat ik met mijn kleurboek, handlettering spullen of krasfolie, of keek ik naar Netflix.img_9099

Afgelopen week in stappen
50.842

Afgelopen week werd ik blij van
De zon als hij er was, een lekker rustig weekje, leuke plannen, lekker eten, onze beestenboel, de tuin, een leuk berichtje.

Afgelopen week in sport
Een rondje hardlopen, losse oefeningen en ik ben weer eens een poging voor de 30 day squat challenge gaan doen.

Afgelopen week las ik
Niks

Afgelopen week schreef ik
Ik vulde weer eens een tag in, schreef een recensie over Divergent en zette een paar artikelen van anderen in het zonnetje.

9974

Een gedachte over “Afgelopen week… #137

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.