Afgelopen week… #136

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Champignonschotel, spinazie, verse bloemkool (de ‘l’ op mijn toetsenbord hapert, dus hier stond bijna ‘boemkool’), doperwtjes met worteltjes. Ook besloten we een avond pizza te bestellen en ik ontdekte dat je via de app ingrediënten kan ‘ruilen’. Hij was perfect.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Niet zo veel eigenlijk, lekker bezig geweest rondom het huis en in het huis, veel gelezen, genetflixed, en een paar kleurplaten gemaakt. En ik had een sollicitatiegesprek, wat helaas op niets is uitgelopen.

img_9066

Afgelopen week in stappen
49.986

Afgelopen week werd ik blij van
Gewoon lekker bezig kunnen zijn, de zon als hij er was, een vrolijk nummer op de radio, een lekker rustig weekje.

Afgelopen week in sport
Een rondje hardlopen, mijn losse oefeningen en een lekkere wandeling.

Afgelopen week las ik
Divergent 3 uit, en ik begon in ‘Betoverd’ van Kami Garcia en Margaret Stohl.

Afgelopen week schreef ik
Een kletsblogje, ik deelde wat ik zag op Netflix en schreef een sharing saturday.

Hoe was jouw week?

9974

2 gedachtes over “Afgelopen week… #136

  1. Soms is dat ook even lekker, niet zo veel doen maar wel lezen en netflixen 😉 De afgelopen week was hier even een drukke week, en nu een week waarin rust een hoofdmoot zal zijn? Zo nog even zwemmen/werken, morgen wel fysio, maar dat is alles, en … ja gek, donderdag niet werken dus maar thermen, hahaha

    Het komt goed Jenn! Wat werk betreft, i just know!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.