Afgelopen week… #134

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Het was een rommelige week, en daarmee ook een rommelige en niet zo gezonde eetweek. Op de kermis aten we pizza, en toen we een avond erg laat thuis waren haalden we chinees. Een ander latertje zorgde voor friet, maar op de ‘normale’ avonden, die zwaar in de minderheid waren, aten we wel verse bloemkool en spinazie. Komende week beter hoor!

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was nog vrij, en maandag gingen we naar Roze Maandag op de Tilburgse kermis. Dat was weer een geslaagd feestje, zoals ieder jaar eigenlijk.
Dinsdag en woensdag waren de normalere, rustigere dagen. Ik had tijd voor mezelf en het huis. Ik handletterde twee verjaardagskaarten, één voor mijn neefje en één voor mijn vader.
En donderdag waren we opeens onderweg naar de andere kant van het land, want… We hebben een nieuwe aanhanger! En daar zijn we nu erg druk mee.
Vrijdag ging ik naar de verjaardag van mijn kleine neefje. Ondertussen had ik ook nog een schminkopdracht op een kinderfeestje, en zaterdag mocht ik schminken op een food truck festival. Erg leuk, maar zo jammer van het slechte weer. En vandaag de verjaardag van mijn vader.

img_8994

Afgelopen week in stappen
59.874

Afgelopen week werd ik blij van
Blije kinderen, Liefs aankoop, mooie uitzichten, de momentjes rust voor mezelf, veel gezelligheid.

Afgelopen week in sport
Een lange wandeling, en losse oefeningen, verder helaas bedroevend weinig.

Afgelopen week las ik
Het tweede deel van Divergent, en ik begon in deel 3.

Afgelopen week schreef ik
Ik heb mezelf verbaasd, ik schreef maar twee dingen: een Action shoplog en een Sharing Saturday.

9974

3 gedachtes over “Afgelopen week… #134

  1. Van dat eten, hahaha zo herkenbaar Jenn, niets mis mee, maar inderdaad, ergens moet je dan wel weer zorgen voor een week gezond, ik zit nu uhm… met deze week en dit probleem, van latertjes en ik weet nu al bij voorbaat, slechter eten, morgen maar zien of ik iets van een eenpansgerecht kan maken…. waar ik veel verse tomaat bijv. naast kan snijden omdat het lekker fris is 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.