Tag: I love summer

img_7747Het is volop zomer, en wat past daar nou beter bij dan een zomerse tag? Ik vond deze tag bij Kelly. Het is al een oudje, ik heb geen idee wie hem bedacht heeft. Was jij het, of weet je het wel? Meld je gerust!

Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?
Voor mijn handen pak ik in de zomer graag een lekker fel kleurtje. Knalroze, helder rood, blauw. Pastelkleurtjes vind ik ook erg leuk in de zomer. Voor mijn tenen gebruik ik eigenlijk standaard klassiek rood, maar in de zomer maak ik wel eens een uitstapje naar een meloen/grapefruit-achtige kleur.

Waar gaat jouw reis naar toe deze zomer?
Naar costa del achtertuin. Ik ga al jaren eigenlijk nooit op vakantie in de zomer. We gaan wel dagjes en eventueel een weekendje weg, maar verder niet. In het najaar misschien wel.

Wat draag je het liefst met warmere temperaturen?
Een lekker luchtig jurkje.

Wat is jouw ultieme zomerhit?
Deze vind ik nog steeds heerlijk om te luisteren:

Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer?
Ik hoop niet dat ik mijn sandalen ga verslijten. Maar ik heb hele leuke zwarte met bloemen en steentjes, netjes, maar wel open. Die draag ik veel.

Wat is jouw favoriete zomergeur?
De geur die buiten hangt na een verfrissende regenbui.

Wat draag je als je gaat zwemmen?
Een bikini.

Welke lipsticks in je stash schreeuwen ‘zomer’?
Ik heb een mooie koraalkleur en een knalroze, beide van Essence.

Wat is je favoriete zomerdrankje?
Pfoe, moet ik kiezen? Jillz, Radler, of gewoon een simpel glas water met citroen.

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Sowieso een lekker luchtig jurkje dus. Een bikini. Slippers. Ik ben snel tevreden.

Wat draag jij het liefst bij warm weer?

9974

 

 

4 gedachtes over “Tag: I love summer

 1. Wat draag ik het liefste, dat hangt ervan af wat ik ga doen, thuis een lekker jurkje, buiten ook, maar dan wel met een korte fietsbroek eronder en als ik ga fietsen dus ook, fietsbroek met shirtje of zo šŸ˜‰

  Thuis slippers, blote voeten, onderweg, ik kan niet anders weet ik nu, gympjes in elk geval, en dan hangt het ook nog af wat ik wil gaan doen, ga ik foto’s maken en de natuur trotseren, dan lange broek ook nog en een vestje bij mij om mijzelf te beschermen tegen prikkels van buiten, denk, teken, muggen, en prikkels van bramen of netels šŸ˜‰

  Overigens, vind je nu een parodie bij mij op blog, van Despacito, hilarisch Jenn! hahaha

  X

  Like

 2. Ik wil zeggen ‘niks’ maar dat kan natuurlijk niet. Dus daarom een jurkje dat wijd valt zodat het nergens mijn lichaam raakt!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.