Pupdate: in de lappenmand

img_8856Hallo, het is al weer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben, dus hier ben ik weer. Al vind ik wel dat het vrouwtje eens een andere naam voor deze stukjes moet gaan verzinnen hoor. Ik ben tenslotte al groot!

Maar ik was vorige week wel een beetje zielig. Ik voelde me niet lekker, en het liefst wilde ik de hele dag slapen. Ik had zelfs geen zin om te eten!
Ik had iets gedaan waardoor ik een beetje last heb van mijn ruggetje. Dat wisten mijn baasjes niet hoor, maar gelukkig kon de dokter ze dat vertellen. Ik vond de dokter trouwens helemaal niet eng, want ik ben heel stoer hoor. Ik was wel heel nieuwsgierig, ik rook allemaal andere hondjes.
De dokter was een beetje aan het voelen, en zo kon ik laten merken wat ik niet prettig vond. Ze gaf me ook een prikje, dat vond ik niet zo leuk, maar ik was eigenlijk te moe om te piepen. Ik kreeg ook nog een drankje mee.
Nou, een half uurtje nadat ik bij de dokter geweest was voelde ik me toch goed opeens! Ik ging meteen weer spelen, want mijn knuffels die hadden me natuurlijk ontzettend gemist.
Volgens het vrouwtje moet ik ‘rustig aan doen’, maar eigenlijk weet ik niet zo goed wat dat is. Ik heb toch nergens last meer van? Ik voel me weer helemaal goed, en ik eet weer voor tien! Maar stiekem vind ik het ook nog wel lekker om me gewoon te laten verwennen en knuffelen door mijn baasjes hoor.

4 gedachtes over “Pupdate: in de lappenmand

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.