Afgelopen week… #132

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten lasagne, ik bakte pannenkoeken, maar we aten ook heel gezonde dingen, bloemkool, spinazie en verse worteltjes bijvoorbeeld. Ik herontdekte pesto en kreeg uitgebreid belegde broodjes voor mijn avonddienst.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Weinig bijzonders eigenlijk. Ik ben aan het werk geweest, en op mijn vrije dagen was ik druk in en om het huis. In de avonden hield ik me bezig met sporten, handletteren, netflix (ja, ik ben echt om) en lezen.
Helaas verloren we deze week onze lieve Rambo. Hij heeft een mooie leeftijd bereikt voor een konijn, maar we missen hem wel. Ook Nina bracht een bezoekje aan de dierenarts, ze was al een paar dagen niet lekker, en nou bleek dat ze last heeft van haar ruggetje. Met de pijnstilling die ze heeft gekregen voelt ze zich gelukkig weer helemaal de oude, ze was zo zielig.

img_8900

Afgelopen week in stappen
53.429

Afgelopen week werd ik blij van
Nina die weer aan het spelen en eten is gegaan, mijn deskbike, het mooie weer, de vlinders die ik op Wish besteld had, de tuin.

Afgelopen week in sport
Lekker trappen achter mijn bureau, Zumba, hoepelen, wandelen en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Een stukje verder in ‘De vrouw met de blauwe mantel’.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een review over spullen van de Action, liet weten dat Rambo er niet meer is en schreef over de deskbike.

9974

2 gedachtes over “Afgelopen week… #132

  1. Van Rambo was natuurlijk wat minder, en Nina, ben blij dat het verholpen is!

    Verder toch nog een hele mooie week, Netflix, je bent om, hahaha ja… ooit hoorde ik zoiets over een vaatwasser.. nee dat moet ik niet, zo zonde.. nu kan die persoon niet meer zonder 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.