Shoplog Wish

wishVan een kennis kreeg ik de tip om eens op Wish te kijken, en natuurlijk heb ik dat even gedaan. En ja, ik heb natuurlijk meteen wat gescoord, want wat vind je daar een boel leuke dingen voor weinig geld.

img_8687

Het begon met deze gave muursticker. We waren nog op zoek naar iets voor in de tuin, en deze was perfect, we waren allebei meteen verliefd. Hij is 90 centimeter breed en 60 centimeter hoog en kostte slechts € 2,70

img_8686

Na de muursticker trof ik ook dit ronde strandlaken, die vond ik vorig jaar al geweldig, maar het kwam er nooit van om er één te kopen. Deze kostte me € 3,55.

img_8690

Ik kocht ook deze set van 48 gelpennen. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit, maar voor € 2,00 kun je je geen buil vallen toch?

img_8689

En de brushpennen. Volgens de omschrijving zijn het er vijf, volgens de foto’s zijn het er 12, dus ik ben heel benieuwd wat ik nou ga krijgen. € 2,85.

img_8696

Deze vlinders vind ik ook al heel lang zo gaaf, en nu heb ik er ook daadwerkelijk een bestemming voor, dus vond ik dat ik ze ook mag kopen. Ik kocht paarse, blauwe, roze, groene en zwarte, en ze kostten gemiddeld zo’n 2,35 per kleur.

img_8691

En tot slot deze graveerpen. Werkt op twee AA batterijen en schijnbaar kun je er alles mee graveren, zelfs eieren (!?!). Lijkt me nog lang niet makkelijk om mee te werken, maar voor € 3,00 wilde ik dat graag proberen.

En nu is het wachten tot alles binnen is, ik ben zo benieuwd!

Heb jij wel eens iets gekocht bij Wish?

9974

12 gedachtes over “Shoplog Wish

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.