Afgelopen week… #120

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Ik maakte macaroni van een restje groenten, schelpjes, wat leftover roomsaus en wat oude kaas. Alles bij elkaar in de koekenpan en lekker bakken. Ook aten we onder andere lekkere verse wortelen met doperwtjes, champignonragout en spinazie.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag was het natuurlijk nog Pasen, ik heb een dag geschminkt op een paasmarkt. Erg gezellig, maar wel vermoeiend.
De rest van de week was ik aan het werk en verder deed ik het lekker rustig aan. In de avonden zat ik met een boek of mijn laptop op de bank, ik keek 13 Reasons Why af, ik keek Inside Out en ging natuurlijk lekker skaten. Verder deed ik niet bijzonder veel eigenlijk. Oh ja, ik stopte Nina in bad.

img_8287

Afgelopen week in stappen
51.572

Afgelopen week werd ik blij van
Schminken, toch een beetje mooi weer, skaten, lekker lezen, rust in mijn hoofd, een leuk nieuwtje.

Afgelopen week in sport
Twee derbytrainingen, een lekkere wandeling, yoga met Evy en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik ging verder in het Blogboek.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef mijn verslag van The Night Run Festival, schreef waarom ik niet ga stoppen met de pil, deelde een mooie foto, ik schreef over mijn ervaring met Start Writing Fiction en deelde groene tips voor Global Earth Day.

9974

2 gedachtes over “Afgelopen week… #120

  1. Je hebt vooral vrij veel blogs geschreven en neer gezet inderdaad deze afgelopen week. En als ik nu naar buiten kijk, mijn wasgoed hangt in de wind te drogen, extra snel droog, de zon schijnt, oké de wind is koud, maar ik geniet, want het is blauw en met zon 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.