Afgelopen week… #117

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We hadden totaal geen bijzondere eetweek. We aten onder andere doperwten met worteltjes, boontjes, spaghetti en ik bakte nog maar een keer pannenkoeken. Ook maakte ik een lekkere salade.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Wat heb ik maandag toch ook al weer gedaan? Veel gelopen met Nina in ieder geval, en lekker genoten van het mooie weer. En in de ochtend op de bank in slaap vallen, al was dat eigenlijk niet de bedoeling.
De rest van de week was ik aan het werk. Gisteren heb ik geschminkt op een rommelmarkt, en verder was de week eigenlijk heel rustig. En ook dat is best lekker.

img_8116

Afgelopen week in stappen
56.842

Afgelopen week werd ik blij van
Jullie lieve reacties, het mooie weer, rust, Nina, de konijnen, alle fijne mensen om mij heen, pannenkoeken, een leuk berichtje, veel plannetjes om uit te werken, lekker bezig zijn in huis en in de tuin.

Afgelopen week las ik
Ik las ‘Eens Beloofd’ uit.

Afgelopen week in sport
Derbytraining, en mijn sportplan oefeningen. En de standaard losse oefeningen.

Afgelopen week schreef ik
Ik vulde de Never Have I Ever Book Tag in, schreef over flirten met vegetarisme, deelde wat ik vond van de Lange Saunanacht, schreef over de 100 Things Challenge die ik per ongeluk deed en stelde mijn doelen voor de nieuwe maand op.

Hoe was jouw week?

9974

8 gedachtes over “Afgelopen week… #117

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.