April mini-bucketlist

IMG_3404Wauw, het eerste kwartaal is gewoon al weer voorbij. Op verschillende blogs zag ik 1 april grappen voorbij komen, en even heb ik nog getwijfeld of ik dat ook niet eens kon gaan doen. Maar bijna niks is nog origineel, ik laat dat wel aan de grotere bloggers en bedrijven over. Tijd voor een terugblik op maart en nieuwe doelen voor april.

Ik wilde in maart zit- en rugkussens scoren voor onze loungebank. Dat is helaas niet gelukt, we zijn wel druk op zoek geweest, maar tot nu toe zijn we niet geslaagd. Alleen de maten zijn al lastig, en op maat laten maken is behoorlijk prijzig.
Ik wilde ook twintig kilometer hardlopen, dat is wel gelukt. Van buiten skaten is het helaas nog niet gekomen, maar inkopen doen voor de tuin is zeker gelukt.
Op naar de nieuwe doelen.

♥ Sowieso vind ik dat mijn grote voornemen terug moet komen in de doelen. Creatief in de keuken, ik wil een creatief vegetarische maaltijd maken, en het recept natuurlijk delen.

♥ Vaker op tijd naar bed gaan. Ik sta de laatste tijd weer behoorlijk in de nachtbraker-modus, en iedere ochtend heb ik spijt.

♥ Twee boeken lezen. Gewoon omdat ik daar zin in heb. Bij voorkeur lekker in de zon, maar binnen op de bank mag ook als het niet anders is.

8 gedachtes over “April mini-bucketlist

  1. Het vroeg naar bed gaan klinkt als een heel erg goed idee. Laat naar bed gaan is een gewoonte die er hier ook snel insluipt. En fijn ook dat je lekker creatief aan de slag wilt gaan in de keuken! Past ook perfect bij de lente, mijn smaak veranderd dan ook altijd wel een beetje, en neem dan ook zonder moeite afscheid van alle stampotjes hihi 🙂

    Like

  2. 2 boeken lezen moet vast haalbaar zijn. Vooral als zo het mooie weer komt en je langer van het daglicht kan genieten. Mooi weer nodigt altijd zo uit om te lezen, vind ik.

    Like

  3. Ja vaker op tijd naar bed gaan ben ik ook mee bezig<3 En al weken na 9uur geen laptop/smartphone meer, tot nu toe lukt het goed. Geeft zeker een stukje rust. En boeken lezen doe ik ook steeds vaker. Nu bezig in Rode Sneeuw, op de helft. Straks weer lekker in lezen met een mok thee<3

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.