Afgelopen week… #115

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere lasagna, verse boontjes, bloemkool en spinazie. Ook bestelden we een keer pizza omdat het stuntweek was bij Domino’s. En voor de lunch ontdekte ik de combinatie kruidenkaas en komkommer op brood, heerlijk fris. Verder was het eigenlijk weinig bijzonders.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag was vooral een dag van genieten van het mooie weer en dingen in en om het huis doen. Nina genoot ook erg van de zon.
Verder bestond mijn week vooral uit werken, sporten en op de bank hangen. Woensdag gingen we natuurlijk stemmen. Ik had het geweldige plan om nog voor mijn werk te gaan, maar toen we voor de deur stonden hadden ze het stembureau verhuisd. Of eigenlijk niet het stembureau natuurlijk, maar de school waar het stembureau al jaren zit. Ik had alleen de naam gelezen, dus ging er van uit dat het dezelfde plek was. Bleek niet zo te zijn, maar gelukkig was het gelukt en was ik ook nog op tijd op het werk.
Vrijdagavond was er een feestje waar ik geschminkt heb, en toen ik terugkwam was het middernacht geweest, dus pakte ik mijn EPIC pakketje uit. Ik ben er super blij mee!
Zaterdag hielp ik een vriendin met het vervoeren van stenen, ging ik onverwacht naar de kapper en deed ik nog wat schoonmaakdingen in huis.

img_8014

Afgelopen week in stappen
59.987

Afgelopen week werd ik blij van
Het mooie weer, de zon, mijn pakketje, lekker kunnen ontspannen, veel gezelligheid, mijn haar.

Afgelopen week in sport
Derbytraining, twee keer hardlopen, mijn sportplan trainingen en mijn losse oefeningen

♥ Afgelopen week las ik
Dat meen je niet! van Marie Cecile Beniers

Afgelopen week schreef ik
Het was een slechte blogweek. Ik was erg moe en had moeite om er de energie en de tijd voor te vinden. Ik schreef een tweede deel met korte sauna reviews, recenseerde Dat meen je niet en deelde wat ik in mijn EPIC pakje vond.

9974

4 gedachtes over “Afgelopen week… #115

  1. Een slechte blogweek nog wel, wat is dat? Hahahaha je hebt er zin in en tijd voor of even niet, kennen we allemaal, dat was een druk weekje in elk geval, met de Epic, ik bedoel… Dat is toch genoeg? 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.