Kilo’s Knallen: ik ga door met Sportplan Nederland

img_43_1382106301In januari deed ik mee met de 25 dagen challenge van Sportplan Nederland, en met een mooi resultaat. Ik verloor maar liefst 2,5 kilo, en op mijn buik verloor ik 5 centimeter. De komende drie maanden ga ik in samenwerking met Sportplan Nederland verder met het programma.

img_7735Ik krijg een persoonlijk voedingsplan en trainingsplan, en ik wordt online begeleid bij het toewerken naar mijn doel.
Op het online platform, waar ik kan inloggen op mijn profiel, kan ik mijn voortgang bijhouden. Ook voer ik in wat ik gegeten heb en wat ik aan beweging heb gedaan op een dag.
Als extra motivatie zijn er opnieuw de badges die je kan verdienen door bijvoorbeeld activiteiten in te voeren en een aantal herhalingen te behalen. Ook kun je meedoen met verschillende uitdagingen, verdien je punten, en kun je zien waar je staat in de ranglijst van alle deelnemers.
Het platform en het idee van het programma kende ik natuurlijk al van de challenge, maar dat was vooral een kennismaking. Nu ga ik ‘echt’ meedoen, het wordt persoonlijker en vollediger.
Natuurlijk ga ik regelmatig een update plaatsen op social media en hier op mijn blog, ik hou jullie op de hoogte. Ik heb er in ieder geval weer zin in!

snl

 

9974

3 gedachtes over “Kilo’s Knallen: ik ga door met Sportplan Nederland

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.