Gewoon even kletsen

img_7747Wat een rust vanmorgen na de storm van gisteravond! Stilte na de storm in plaats van ervoor. Ik heb genoten van de storm, toen ik eenmaal thuis was, want het rijdt niet echt lekker hoor. En de volgende dag lijkt alles zo veel helderder en schoner buiten!

Maar wat ging het tekeer gisteren, volgens mij heb ik de containers over straat horen rollen. Zuslief was nog bang dat Nina weg zou waaien, maar die is ook lekker binnen gebleven. De diva houdt helemaal niet van nattigheid, en ze is nog klein genoeg voor de puppypad.
Vandaag was het heerlijk in de zon, ik heb lekker gewandeld in de lunchpauze, en mijn jas had ik binnen laten hangen, en dat was prima. Al waaide het nog wel behoorlijk. Ik werd wel vrolijk van het mooie weer. En dat het weekend er aan kwam hielp natuurlijk ook wel een beetje mee.
Ik hoop dat het morgen weer zo zonnig is, dan heb ik extra veel zin om dingen te gaan doen in en om het huis. Ik wil een voorjaarsschoonmaak in de kledingkast, ik wil naar het tuincentrum om bloemetjes te kopen, en ik wil graag nog verder shoppen voor EPIC 4.0.
EPIC staat voor Echte Post Is Cool, en de 4.0 staat voor de editie. De eerste keer had ik gemist, maar de tweede, derde en nu dus de vierde keer ben ik erbij. Ik heb een leuk lootje, van iemand die veel dezelfde interesses heeft als ik zelf. Dat maakt het shoppen toch nóg leuker vind ik. Niet dat shoppen voor iemand die compleet anders is niet leuk is, maar dingen kopen waar je zelf ook warm voor loopt is extra leuk.
Komend weekend is het carnaval hier ‘in het zuiden’, maar daar heb ik helemaal niks mee, en ik ga er dan ook niks mee doen. Verwacht dus geen gekke outfits of verhalen over de leukste feestjes, ik blijf lekker op de bank.
Toen ik vanmiddag thuis kwam vond ik de brief met de uitslag van mijn uitstrijkje al op de mat. Jawel, ook dat hoort bij de grote 3-0. Ze waren er snel bij met de uitslag, het zou tot vier weken kunnen duren zei ze, maar gelukkig hoefde ik niet zo lang te wachten. Ik vond het wel even spannend, zo’n uitslag, maar gelukkig was alles goed en ben ik er de komende vijf of tien jaar weer vanaf. Dat is een beetje verwarrend, ze zei dat het tegenwoordig tien jaar is, maar in de brief staat nog vijf jaar. Ik zie het wel, voorlopig hoef ik in ieder geval niet weer.
Mijn weekend is in ieder geval goed begonnen. Goed nieuws, een leuk pakketje van Kleenex, een spontaan etentje en veel leuke plannen rond het huis, ik heb er zin in. Maar eerst nog even lekker met een boek op de bank, en slapen zonder de wekker te zetten.

Fijn weekend!

9974

6 gedachtes over “Gewoon even kletsen

  1. Ik doe voor het eerst mee aan EPIC en ik ben helemaal enthousiast er over. Had al zo vaak gedacht: daar moet ik eens aan mee doen. En nu doe ik ook echt mee. Leuk!
    En ja, de storm was heerlijk. Ik was dan ook lekker binnen. Van mij mag het dan zelf nog wel wat heftiger te keer gaan. Lekker keiharde regen en onweer er bij. Genieten! Ik hou altijd wel van dat natuur geweld.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.