Dertig

img_7562
Als een boer met kiespijn en met slaperig hoofd, maar toch 😛

Vandaag was het dan zo ver, ik ben dertig geworden. Omdat we vandaag naar een beurs gingen had ik het gisteren al gevierd, maar vandaag was het dan echt. Officieel afscheid van mijn jaren als twintiger.

Ik heb niet veel bijzonders gedaan om het te vieren hoor, gewoon met mijn ouders, zussen en aanhang, maar wel gezellig. En natuurlijk waren er cadeautjes, want hoe oud ik ook mag worden, cadeautjes blijven leuk.

img_7549-1

♥ Twinmarkers, die wilde ik al een tijdje graag hebben, maar ik heb ze nooit kunnen vinden. Mijn zus had meer succes.
♥ Een legpuzzel, blijft leuk om te doen vind ik.
♥ 999 vragen aan jezelf, zo’n boekje had ik ook al langer op het oog.
♥ Het Skinny Six kookboek van Chicks Love Food. Het 5 Or Less kookboek had ik al, maar deze wilde ik ook graag hebben.
♥ Handlettering doe je zo. Ik roep altijd zo hard dat ik al genoeg hobby’s heb, maar dit vond ik zo leuk. En het blijft wel een beetje in de creatieve hoek natuurlijk.
♥ Huidpijn van Saskia Noort.
♥ Theeglazen.
♥ Nog een legpuzzel.
♥ Een tekenblok, altijd handig, zeker in combinatie met de andere cadeaus.

Naast deze verwennerij kreeg ik ook nog een goudvis, niet omdat ik jarig was maar omdat ik er één had gekocht die al na anderhalve week overleed. Eigenlijk vergoeden ze geen vissen zeiden ze, maar ik kreeg er toch een extra mee. Warme douche voor de Tuinwereld.

En voelt het nu echt anders, dat dertig zijn? Nee hoor, helemaal niet, maar toch ben ik nog niet helemaal aan het idee gewend geloof ik. Maar dat komt vast helemaal goed!

18 gedachtes over “Dertig

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.