Afgelopen week… #107

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Heel netjes eigenlijk, maar niet echt bijzonder. Zuurkool stamppot, champignonschotel, salade, gezond belegde boterhammetjes en lekkere doperwtjes lagen onder andere op mijn bordje.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Het was een gekke week, de week van mijn laatste én mijn eerste werkdag. Maandag was ik vrij, en heb ik lekker een rustige dag gehad. Dingen in huis doen waar ik normaal niet aan toe kom, uitgebreid wandelen en spelen met Nina, uitslapen, heerlijk.
Dinsdag was mijn laatste werkdag, dat is zó snel gegaan! Best raar, ik wist natuurlijk dat het tijdelijk was, maar ik heb er wel drie maanden gezeten. Afscheid van Tilburg, een laatste lunchwandeling in het mooie parkje, en natuurlijk afscheid van mijn collega’s. Al neem ik sommigen mee naar mijn nieuwe plekje.
En daar kwam ik woensdag. Er is eerst een inwerkweek, dus, vooralsnog is het erg rustig, maar het klinkt wel goed. Ik ben erg benieuwd.
Donderdag en vrijdag heb ik ook gewerkt, en vrijdagavond was de Sinterkerst en Nieuw Bingo avond van de sportvereniging. Ik heb zowaar nog iets gewonnen ook, maar bijna alles is al geclaimd door Nina. Het was een pakket met een grote hondenknuffel, een balletje waar je snoepjes in kan doen zodat ze moet proberen die er uit te krijgen (eigenlijk was het een kattenspeeltje, maar ze vindt het geweldig), een wandelboekje en twee neushoornmokken.
Het weekend was weer heerlijk rustig. Op naar een nieuwe week.

img_7477

Afgelopen week in stappen
61.287

Afgelopen week werd ik blij van
Een nieuwe baan, mooie winterfoto’s, bingo winnings, veel gezelligheid, ontdekken dat er meer zakjes bouillon in het doosje zaten dan ik dacht, bananen, blije beestjes.

Afgelopen week in sport
Derbytraining, mijn schema van het sportplan, wandelingen en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef over de online cursus die ik volg, unboxte de healthbox, vulde een wandeltag in en deelde mooie winterplaatjes.

9974

4 gedachtes over “Afgelopen week… #107

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.