Tag: just keep on walking

IMG_4184Deze leuke tag vond ik op Trendbubbles, en hij gaat, heel verrassend, over wandelen. Heb je altijd al willen weten wat mijn favoriete wandelschoenen zijn of welke tocht er nog op mijn verlanglijstje staat? Lees dan snel verder!

Wat zijn je favoriete wandelschoenen?
Ik wandel het meest op mijn Nike Lunar’s. Precies, de schoenen waar ik ook altijd mee ga hardlopen. Ze lopen als wolkjes, hebben een goede demping en passen bij mijn voeten. Ik heb ook ‘echte’ wandelschoenen gehad, maar deze lopen nog lekkerder.

Wanneer wandel je?
Als ik tijd heb en het is mooi weer. Als er een mooie tocht in de omgeving georganiseerd wordt dan loop ik graag mee als het moment me uit komt. Maar als het regent of sneeuwt dan ga ik niet.

Wat neem je in ieder geval mee op een wandeltocht?
Mijn telefoon. Die gebruik ik om bereikbaar te zijn of te kunnen bellen mocht er iets gebeuren, maar ook om mijn gelopen route te tracken, want dat vind ik leuk.

Welke wandeltocht was het mooist?
Ik heb verschillende mooie tochten gelopen. De Run for KiKa95 was in een prachtige omgeving, maar de Nijmeegse Vierdaagse is toch wel de mooiste ervaring.

Welke wandeltocht staat op jouw verlanglijstje?
Geen specifieke, maar ik zou graag ooit een Kennedymars willen lopen.

Wat doe je als je de weg kwijt raakt?
Kan dat tegenwoordig nog dan, met al die smartphones? Oke, ik zou dus op mijn telefoon de kortste looproute naar huis gaan zoeken, of als ik totaal ergens anders ben naar een ander punt wat ik ken. Mocht ik ook nog geen bereik hebben (doemscenario!!) dan ga ik op zoek naar fietsknooppunten, die heb je bijna overal wel. En anders naar het dichtstbijzijnde plaatsje, daar is vast wel iemand die me kan helpen.

Wat is je grootst gewandelde afstand?
Ongeveer 42 kilometer.

Alleen lopen of samen?
Alleen, dan hoef ik met niemand rekening te houden en kan ik lekker op mijn eigen tempo lopen. Ik vind het leuk om tijdens georganiseerde tochten mensen te ontmoeten en te spreken, maar ik vind het ook prima als we daarna weer ieder ons eigen ding gaan doen.

Hoe ben je aan de wandel?
Deze vraag snap ik niet zo goed. Ik zet de ene voet voor de andere en geniet.

Knooppunten of routes?
Beide, met knooppunten kun je ter plaatse nog beslissen om je rondje groter of juist kleiner te maken, bij een route weet je van tevoren waar je aan toe bent. Ik vind het ook leuk om zomaar wat te doen.

Moet je elkaar telkens groeten?
Moeten niet. Maar ik groet iedereen die ik tegenkom.

 

6 gedachtes over “Tag: just keep on walking

 1. 42 kilometer? jij liever dan ik, was dat de vierdaagse šŸ˜‰

  Leuke tag, en ik ben exact hetzelfde denk ik, aan de ene kant vind ik gezelschap ook fijn eventueel, maar wel als we dezelfde hobby hebben, fotografie, want ik zou natuurlijk met camera aan de wandel gaan, hahahaha

  X

  Like

 2. Wat een leuke tag! Die ga ik misschien nog wel eens overnemen…
  Enneuh, een Kennedymars? Je legt de lat wel hoog! Ik denk dat ik, puur op wilskracht, het aantal kilometers misschien nog wel zou halen, maar ik zou never nooit op tijd binnen zijn… Ben benieuwd of het jou ooit gaat lukken šŸ™‚

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.