De winter door de lens van mijn iPhone

image7Het sneeuwt dan wel al een paar dagen niet meer, het is nog steeds ijskoud. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg lente worden, geef mij maar warmte. Maar de winter levert wel mooie plaatjes op. Een selectie van de mooie plaatjes die ik met mijn telefoon gemaakt heb de laatste tijd.

image11

Deze maakte ik vandaag. Technisch gezien vast niet de mooiste, maar ik vond het effect heel mooi met de sneeuwresten, het half bevroren water en de zon in de hoek. Hij is gemaakt in Den Bosch.

image31

Eendjes! Eén van de laatste lunchwandelingen in Tilburg, vlak bij mijn werk zat een soort van parkje, en als je het water overstak dan kwam je in de woonwijk. De eendjes hadden nog net een plekje om te zwemmen.

image4

Vanaf dezelfde plek genomen als de vorige foto, maar dan op een andere dag.

Deze twee zijn gemaakt op de parkeerplaats, op één van de eerste echt koude dagen.

image8

En Nina met haar poepiesjieke winterjas mocht natuurlijk niet ontbreken. Geen sneeuw, geen ijs (dat lag er wel maar staat niet op deze foto), maar wel kou, dus deze hoort gewoon bij de winterfoto’s.

Hou jij van de winter?

11 gedachtes over “De winter door de lens van mijn iPhone

 1. Ik vind ze prachtig! En hou ik van de winter, ja en nee, men zegt dat wij hier het meest gelukkig zijn dankzij de wisseling van de seizoenen. Zoals het NU is, ja dan hou ik van de winter, blauwe luchten, mijn wasgoed kan gewoon buiten, zonnetje en wat rijp en bevroren wateren dit is het ideale weer als het nog even aanhoudt en misschien zelfs nog wat kouder wordt, in de nachten en overdag ook in de – blijft? Elfstedentocht, buiten zijn is heerlijk even, om te weten hoe warm het binnen dan weer is 😀 toch?

  Maar, ja, de andere kant, als we een mooie zomer hebben, je jas thuis kunnen laten, is ook heerlijk, hahahaha

  X

  Like

 2. Yes, ik ben echt dol op de winter, vooral om dit soort mooie plaatjes. Prachtig! Oh dat jasje…. Ik hou niet zo van jasjes en dingetjes bij dieren, maar deze is te cute voor woorden!

  Like

  1. Ik ben ook niet van het aankleden ‘voor de leuk’ hoor, maar ze heeft het met deze temperatuur gewoon koud. Oorspronkelijk uit een warm klimaat, dicht bij de grond en zo’n kleintje heeft nog totaal geen reserve opgebouwd. En als we er dan aan beginnen dan mag het er ook leuk uit zien vind ik hoor 🙂

   Like

   1. Snap ik. Het zijn echt ienieminie beestjes en ook niet echt bepaald een dikke vacht. Mijn cavia’s hebben het warmer denk ik 😉

    Like

 3. Ondanks het feit dat ze ‘maar’ met een telefoon zijn genomen, zijn het toch schitterende foto’s. Wat dat betreft is de winter wel een “mooi” seizoen, maar dat weegt voor mij niet op tegen de kou. Nee, geef mij de lente of herfst maar…

  Like

 4. Wat een mooie foto’s. Ik hou meteen ietsje meer van de winter 🙂
  De winter is het seizoen waarin zowel ikzelf, mijn vriend als mijn metekindje jarig zijn dus sowieso wel een fijne tijd.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.