#30DayBlogChallenge: Social media en ik

imageSocial media, er zijn momenten dat ik er een hekel aan heb, maar aan de andere kant zou ik ook niet zonder willen. Ik breng dan ook best wel wat tijd door op social media, soms meer dan ik eigenlijk zou willen.

Facebook
Van Facebook maak ik denk ik het meest gebruik. Ik heb twee bedrijfspagina’s, een schrijfpagina en natuurlijk mijn persoonlijke facebookprofiel. Met mijn schrijfpagina doe ik eigenlijk te weinig, ik vergeet hem gewoon. Privé ben ik heel actief. Ik vind het een fijne manier om contact te houden met mensen die ik anders uit het oog zou verliezen. En het allermooiste vind ik dat ik contact kan houden met de mensen die ik in Polen ontmoet heb. Je krijgt een kijkje in iemands leven, ver weg, maar zo toch een beetje dichtbij.

Instagram
Instagram vind ik zo leuk! Foto’s kijken en foto’s plaatsen. Ik heb geen mooie perfecte feed, het is echt een allegaartje, maar wel helemaal mij. Ik plaats ook niet per se iedere dag iets, maar ik kijk wel altijd even bij de foto’s van anderen.

Twitter
Twitter is echt iets waar ik regelmatig heel actief ben, maar ik kan er ook rustig een paar dagen niks mee doen. Ik vind het makkelijk en snel contact, reageren op wat een ander plaatst of reacties krijgen op wat je zelf plaatst. Ik ben ooit via Twitter uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, maar ik heb er ook andere leuke dingen mee beleefd.

Linkedin
Gebruik ik wel, maar niet veel. Ik update voornamelijk als ik iets op mijn cv kan zetten. En als ik op zoek ben naar werk ben ik wel actiever, ook in groepen.

Pinterest
Dat is echt iets waar ik de tijd voor moet nemen. Ik kan er uren in verdwalen, maar dat doe ik echt af en toe. Pinterest vergeet ik snel.

Snapchat
Daar heb ik niet eens een account, en daar heb ik ook geen behoefte aan. Ik heb genoeg aan de social media die ik al gebruik, nog iets erbij vind ik helemaal niet nodig.

Welke social media is jouw favoriet?

9974

6 gedachtes over “#30DayBlogChallenge: Social media en ik

  1. Ik vind Instagram het leukst. Facebook gebruik ik enkel voor mijn blog. Een paar dagen geleden heb ik Snapchat (er weer) opgezet en nu snap ik het eindelijk een beetje.

    Like

  2. Ik gebruik het liefst IG. En dan ben ik het meest actief op mijn privé account die over mijn zoon gaat. Op facebook ben ik ook actief als het gaat om mijn privé account. Gekoppeld aan onze blog toch minder.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.