November mini-bucketlist

novemberEn zo bedacht ik me opeens dat ik nog geen nieuwe doelenlijst had gemaakt voor november. Ik was gisteren veel te blij dat ik weer internet had, en eigenlijk was ik gewoon vergeten dat het alweer de eerste was. Maar hier komen ze alsnog.

Mijn oktoberlijst heb ik een beetje losgelaten, omdat het zo’n rare en drukke maand is geweest. Maar ondanks dat ik er eigenlijk helemaal niet naar om heb gekeken zag ik dat ik toch twee van de drie doelen onbewust heb gehaald. Ik heb mijn WFT gehaald en ik heb een herfststukje gemaakt.
Vijfentwintig kilometer hardlopen is niet gelukt. Ik kon me er niet toe zetten met alle (ziekenhuis)bezoekjes en zorg voor de oma van Lief. En toen dat voorbij was kon ik me er alsnog niet toe zetten omdat ik opeens fulltime op kantoor zat en lang onderweg ben. Maar het is oke, gelukkig zijn alleen de eerste weken echt fulltime.
Tijd voor een nieuw lijstje. Geen dingen die veel extra tijd gaan kosten, maar doelen die ik kan integreren in mijn normale bezigheden, aangezien het nog even druk blijft.

♥ De Suikervrij in 12 dagen cursus opnieuw doornemen. Niet om helemaal suikervrij te gaan, dat ben ik nooit van plan geweest. Maar wel om er bewust mee om te gaan, en dat wordt juist de laatste tijd steeds minder. Wat dat betreft kan ik wel weer een schop onder mijn kont gebruiken.

♥ Mijn losse thuisoefeningen specifiek richten op mijn benen en core. Dat zijn op dit moment de delen die het meest voor verbetering vatbaar zijn, dus daar wil ik extra aan werken.

♥ NaNoWriMo halen. Oke, deze kost wel extra tijd. Maar dat is de tijd die ik normaal ter ontspanning op internet door zou brengen, en hier ga ik vast veel meer van ontspannen.

Wat zijn jouw plannen voor deze maand?

9974

 

8 gedachtes over “November mini-bucketlist

  1. Ik ga vaker afsluiten met koud water na het douchen 🙂 Ik heb een aantal interessante artikelen gelezen over de voordelen van afsluiten met een koude douche en dat maakt me nieuwsgierig. Niet gelijk de koude kraan open, maar ik bouw af in twee stappen naar koud. Ik merk nu al verschil, geen jeuk en droge huid meer na het douchen vanwege het warme water. En na het douchen voel ik me lekker wakker en energiek. Ook totaal niet bibberend na afloop in de badkamer. Het is alleen wel even doorbijten in het begin.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.