Shoplog DM drogisterij

img_5883Toen ik toch ging tanken bracht ik ook weer eens een bezoekje aan de DM drogisterij. Ik kom er tegenwoordig wel vaker, maar meestal neem ik alleen mee wat ik nodig had. Deze keer liep ik weer eens uitgebreid de winkel door en nam ik wat meer mee.

img_6394♥ Balea douchegel Vanille & Cocos – € 0,55 per stuk.
Hier stond ik de laatste keer dat ik er was al mee in de handen, hij ruikt zo lekker! Toen had ik hem toch maar laten liggen omdat ik nog behoorlijk veel douchespullen heb liggen thuis, maar deze keer kon ik het toch niet laten.

♥ Knaagsticks voor de konijnen – € 0,80 per twee.
Onze konijnen zijn gek op zulke knaagsticks en ik maak ze graag blij met een extraatje. Ik heb ze natuurlijk meteen gegeven toen ik terug was, en ze vielen goed in de smaak.

♥ Balea handzeep – € 0,55 per stuk.
Deze was de vorige keer erg goed bevallen. Hij ruikt heerlijk fris en doet wat hij moet doen.

♥ Sportness eiwitreep – € 0,70 per stuk.
Het advies van de diëtiste was om na het skaten eiwitten aan te vullen, aangezien het behoorlijk intensief is. Meestal at ik gewoon iets eiwitrijks als ik terug kwam, maar deze reep leek me ook erg lekker. Ik wilde hem gewoon een keer proberen, dus nam ik er één mee.

♥ Denk Mitt vuilnisbakkendeo – € 0,95.
Iets om de prullenbak lekkerder te laten ruiken, kom maar door! Hij ruikt lekker naar sinaasappel en citroen.

♥ Essence Matt Matt Matt lipsticks – € 2,25 per stuk.
Ik was al zo lang op zoek naar een mooie matte rode lipstick, maar ik kon maar geen betaalbare vinden. Tot ik deze tegenkwam. Behalve de rode kocht ik ook nog een roze.

9974

5 gedachtes over “Shoplog DM drogisterij

  1. Ik kocht ooit “Extreme Alpin” Labello bij een DM in Oostenrijk. Dat is het heilige der heiligen. Oké, je lippen worden er wittig van wat niet echt charmant is, maar succes gegarandeerd, maakt niet uit hoe hard het vriest, waait, sneeuwt of regent. Ik had bijvoorbeeld altijd last van mijn lippen in de schaatshal, maar nu nooit meer. Soms moet je echt naar het buitenland om te vinden wat je nodig hebt 🙂

    Like

    1. Goeie tip, ik heb daar ook vaak wel last van als het koud weer is. Ik heb alleen geen plannen om naar Oostenrijk te gaan, dus dan maar hopen dat ze die te zijner tijd ook in Duitsland verkopen.

      Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.