Afgelopen week… #88

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse bloemkool, verse boontjes, ik at een avond alleen en koos voor spruitjes met aardappelschotel, en bij een spontaan etentje ging ik een keer voor de spareribs.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Dat was wel even omschakelen, van de hele week werken naar de hele week thuis zitten. Maar ik heb me absoluut niet verveeld.
Maandag en dinsdag ben ik uitgebreid gaan schoonmaken en opruimen in huis. Ik had een lange lijst gemaakt met de dingen die normaal snel blijven liggen, maar waar ik nu de tijd voor kon nemen. Niet zozeer voor die twee dagen maar voor wanneer ik de tijd heb. En de lijst is al half weg. In de avonden heb ik lekker rustig gedaan en genoten van het mooie weer.
Woensdagmiddag brachten we een bezoekje aan de tante van Lief, en zij bood spontaan aan om ons mee uit eten te nemen. Heel gezellig, we hebben er van genoten. Leuk, zulke dingen. Op de damestoiletten trof ik trouwens een weegschaal aan. Voor een euro kon je na een uitgebreid etentje laten bepalen of je gewicht wel gezond is. Ik moest er wel om lachen, zouden ze daar echt rijk van worden?

img_6305
Donderdag was een relaxdag, we waren allebei vrij en hebben heerlijk weinig gedaan. Het grootste deel van de dag zat ik buiten met een boek en de konijnen. En ik besloot de lagers van mijn skates schoon te maken, ik had het gevoel dat ze een beetje haperden. In de avond hebben we de barbecue aangezet.
Vrijdag heb ik in de ochtend aan de slag gekund in de salon. In de middag ben ik lekker verder gegaan met mijn huislijstje, en zaterdag heb ik op een gezellige braderie kunnen schminken.

Afgelopen week in stappen
54.762

Afgelopen week werd ik blij van
Lekker aanpakken in huis, spontaan uit eten, het mooie weer, lekker kunnen lezen, een ochtend uitslapen, blije kinderen.

Afgelopen week in sport
Twee keer derbytraining, ik ben blij dat de zomerstop weer voorbij is. Wat krachttraining, en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Ik las Blonde Boeddha uit, en ook deel acht van Middernacht las ik uit. Ik begon in het negende en laatste deel.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een recensie over ‘Nederland volgens Youp’, deelde mijn drie goede en slechte eigenschappen en gewoontes, en schreef over tekenfilms die ik vroeger keek.

Hoe was jouw week?

9974

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.