Polsband ophalen en unpacking the goodiebag!

waalbrug_ochtend_4d
Bron: opstations.nl

Ik had besloten om gisteren al mijn polsband op te halen in plaats van vandaag. Achteraf had ik dat beter toch vandaag kunnen doen, want ik begreep dat het erg rustig was. Maar ach, dat weet je niet van tevoren. Naast de polsband kregen we ook een goodiebag en een cadeau omdat het de honderdste is. Kijk je mee?

Allereerst moest je in de rij voor de polsband. In de volle zon stonden we als sardientjes in een blikje bij elkaar. Het was ontzettend druk, en heel warm. Maar langzaam maar zeker schoven we steeds een stukje op in de rij en uiteindelijk was ik dan ook aan de beurt en werd ik geringd.
We kregen een bon mee om de goodiebag op te halen. Ik was al bang dat ik nog een keer mocht aansluiten in een rij, maar dat viel gelukkig reuze mee, daar liep het lekker vlot door. De goodiebag zelf bleek ook het cadeau, een mooie wandelrugtas en een jubileumspeldje.
img_6065
Toen ik alles opgehaald had stapte ik op de fiets weer naar huis toe. Ja, ik had het in mijn hoofd gehaald dat het wel lekker zou zijn om te fietsen, even de spieren losmaken enzo. Maar achteraf had ik daar eigenlijk wel spijt van. Ik had zadelpijn, het was heet en tot overmaat van ramp sloopte ik op de één of andere manier mijn achterwiel. Dag fiets.
Eenmaal thuis ging ik natuurlijk meteen kijken wat er allemaal in de tas zat, want die was ook nog gevuld. img_6064
Er zaten een aantal praktische dingen in, Snelle Jelle, een rolletje pepermunt, blarenpleisters, Perskindol. Ook vond ik een keycord en een armbandje.

img_6063
Verder vond ik veel waardebonnen en winacties, er zijn er zeker een paar waar ik gebruik van ga maken.
Morgen start ik om vijf uur in de ochtend, lekker vroeg dus. Ik ga nog even lekker ontspannen en dan snel zoveel slaap pakken als ik kan.

10 gedachtes over “Polsband ophalen en unpacking the goodiebag!

  1. Het tasje ligt hier ook thuis. Ik loop zelf niet, maar mijn man wel. Die begint vroeger, omdat hij voor de 55 km gaat. Ondanks dat je er inmiddels uit ligt, vind ik het stoer dat je bent begonnen!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.