Kletsblogje #9

Had ik eigenlijk al gezegd dat we een nieuw matras hebben? Ik ben er zo blij mee! Als je me vroeger had verteld dat ik ooit enthousiast zou worden van een matras dan had ik je vierkant uitgelachen, maar het is echt zo.

Ik heb dus in tijden niet zo lekker geslapen, maar dat zit misschien ook wel tussen de oren hoor. Maar het ligt in ieder geval heerlijk.
Nu de tv nog een keer weer aansluiten en dan kan ik lekker vanuit bed een Harry Potter marathon houden. Beste koop van de laatste weken: alle dvd’s voor 15 euro. Ik kocht ook een paar antisliphaarbandjes voor het sporten, ik ben benieuwd of ze doen wat het belooft. Oh en ik kocht het Vierdaagsejurkje van de jumbo, maar die moet nog binnenkomen. Zo, hebben jullie meteen een mini-shoplog.
De Vierdaagse begint over minder dan twee weken en de zenuwen beginnen wel te komen nu. Ik ben benieuwd wanneer de bizarre dromen komen. Ik droom altijd raar voor een sportief evenement. Achteraf kan ik er meestal wel om lachen hoor, het slaat helemaal nergens op. Maar ondanks de spanning heb ik er wel echt zin in.
Ik heb trouwens een heerlijke nieuwe theesmaak ontdekt voor de zomer, ananas met citroen van Pickwick, zo lekker fris en fruitig.
Voordat ik begon met typen had ik nog veel meer in mijn hoofd om te vertellen, maar dat was vast niet belangrijk, want ik weet het echt niet meer.
Ik ben wel moe, mijn ogen vallen bijna dicht dus ik ga toch echt maar eens slapen. Wie weet bedenk ik me morgen weer wat ik wilde zeggen.

6 gedachtes over “Kletsblogje #9

 1. Whahahaha ja Jen…. een nieuw matras is zoooooo lekker, hahahahaha i know, en eigenlijk heb ik er ook weer eentje nodig, maar ik wil natuurlijk weer iets speciaals dus uhm… ik spaar nog even door of zo 😉

  Iets met pocketvering, iets wat bij een boxspring standaard wordt verkocht, dat moet ik dus los zien te vinden binnen een bepaald budget, lol…

  Slaap lekker en hey wat een goeie deal van de HP serie! Dat was te verwachten natuurlijk het is iets wat ik al jong heb geleerd, ooit was ik altijd boos op mijn moeder, dat zij niet direct de eerste videorecorder kocht bijv ooit… of de cd speler… in de stereotoren, maar altijd zei ze tegen mij.. als je nou even wacht, soms een paar jaar dus, dan is iedereen voorzien en kost het niks meer…. uh wat kost een dvd speler tegenwoordig een losse, 20 euro? hahahaha tegen destijds omgerekend eerste modellen VHS 1500 euro… ja ruim 3000 gulden dus.

  X

  Like

 2. Vierdaagse jurkje? Daar had ik nog niks over gehoord 🙂 Ben benieuwd! Kan niet wachten tot de vierdaagse feesten beginnen, dan begint mijn vakantie ook. Super zin in de gezelligheid!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.