Gelezen: Girl Online van Zoë Sugg

22510983Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama”s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny”s dekmantel in gevaar brengt. En erger nog: ook haar belangrijkste vriendschap komt hierdoor op het spel te staan.

Girl Online, een boek over een blogger, die kon ik natuurlijk niet links laten liggen. Achteraf kwam ik erachter dat het ook geschreven is door een blogger, Zoëlla.
Girl Online is een leuke ‘snack’ voor tussendoor. Het leest lekker makkelijk weg, je hoeft er niet echt over na te denken en het is vlot geschreven.
Het verhaal is best leuk, maar het boek is wel een beetje gericht op de jongere lezer. Ik kan ook niet zeggen dat het een echt origineel verhaal is, het is zelfs best voorspelbaar. Halverwege kon ik al wel zien aankomen wat er ongeveer zou gaan gebeuren en hoe het af zou lopen. Ondanks dat vond ik het wel een leuk boek, en ik ben zelfs wel benieuwd naar het vervolg.
De personages zijn wel goed uitgewerkt en het boek is heel beeldend geschreven, net of ik er zelf middenin zat. Dat sommige dingen gewoon herkenbaar waren helpt daar natuurlijk ook wel aan mee.
Girl Online is geen literair hoogstandje, maar voor tussendoor is hij wel aan te raden als je van chicklit houdt.

Dit is geen gesponsorde post, met het schrijven van dit artikel verdien ik niets. Mocht je het boek willen bestellen zou ik het wel erg waarderen als je dit zou willen doen via één van de links in het artikel. Op die manier verdien ik een klein bedrag aan je aankoop, zonder dat het jou extra geld kost.

3 gedachtes over “Gelezen: Girl Online van Zoë Sugg

  1. Tof! Ik had alleen wel gelezen dat iemand het voor haar schrijft of in ieder geval met haar. Dat vind ik toch een minpunt. Daarentegen ben ik wel nieuwsgierig. Lijkt me een chill boek voor op het strand!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.