Tag: Zomerse dilemma’s

Naamloos.pngDeze leuke zomerse tag is bedacht door Renske. Iedere week behandelt zij in Dillema’s op Dinsdag een aantal grappige dilemma’s, en daardoor heeft ze het idee gekregen voor deze tag, die ook in het teken staat van dilemma’s. Benieuwd naar mijn keuzes? Vandaag beantwoord ik de vragen.

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding
Aah, nee, mag ik niet allebei? Ik loop zo graag op blote voeten in de zomer. Het gras en de branding, het voelt allebei zo lekker. Nou vooruit, ik moet kiezen he, doe de branding maar dan.

Een vakantie op een tropisch eiland OF een zonnige culturele stedentrip
Ik ben eigenlijk helemaal geen strandhanger. Wel voor een dag, of twee, maar een hele vakantie doorbrengen aan het strand? Nee, dan maar een stedentrip. Maar dan wel in een stad die een beetje in de buurt van het strand ligt.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalades OF jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën
Niet zo moeilijk, barbecueën natuurlijk. Dat lijkt me veel veelzijdiger, het hoeft tenslotte niet alleen te bestaan uit vlees. En een zomer zonder bbq is niet compleet, dus deze is makkelijk.

Zwoegen in de sportschool OF workouts in de buitenlucht
Nog een makkelijke, workouts in de buitenlucht natuurlijk. Hardlopen, skaten. Krachttraining of yoga kan ook best buiten, heerlijk.

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF niemand wil nog met jou op vakantie
Alleen op vakantie kan heerlijk zijn, maar echt altijd? En de gedachte dat er gewoon niemand met me mee wil? Nee bedankt. Laat dan iedereen maar denken dat ik de zon laat schijnen.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF een hele zomer backpacken in Azië
Oh dat lijkt me allebei fantastisch. Hmm. Ik ga voor Scandinavië. Waarom? Geen idee. Eerste instinct ofzo.

Nooit meer jouw teennagels lakken OF nooit meer slippers dragen
Makkie weer, slippers draag ik toch bijna nooit, want daar loop ik helemaal niet lekker op. Alleen bij huis of als ik niet veel hoef te lopen dan draag ik slippers, dus die zou ik best kunnen missen. In een mooi sandaaltje kan ik ook mijn nagels showen. Maar ongelakte teennagels laten mijn haren overeind schieten. Ik heb ze zelfs gelakt als ik ze verstop in een paar dikke sokken en wollige winterlaarzen.

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF je mag nooit meer je benen ontharen
Oh jee, dat lijkt me allebei niks. Maar ik denk dat ik me in een te kort rokje ongemakkelijker voel dan met behaarde benen. Oh wacht, dat weet ik eigenlijk wel zeker. Harige benen it is.

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel
Illegaal kamperen in een weiland zou ik best durven, maar waarom iedere nacht? Dan ga ik voor de sterrenhemel hoor, dat lijkt me heerlijk. Als het maar niet regent.

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer te krijgen OF je mag de hele zomer geen zoetigheid eten
Mijn favoriete ijssmaak overal zien liggen en hem niet mogen hebben omdat ik geen zoetigheid mag dat lijkt me meer killing dan hem gewoon niet kunnen vinden. Dan eet ik wel een ander ijsje, er zijn genoeg lekkere smaakjes.

Iedere zomer hoor je altijd  ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in je hoofd OF bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen
Ik huil al snel genoeg, dus dat sla ik maar over. Kinderen voor Kinderen vind ik wel vrolijk. Ik denk dat ik er heel snel gek van word, maar ik ga toch voor ‘Op een onbewoond eiland’ in mijn hoofd.

 

5 gedachtes over “Tag: Zomerse dilemma’s

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.