Winactie: win een persoonlijk pakket! [GESLOTEN]

kerst

Ik wilde deze maand graag een winactie organiseren. Omdat mijn blog zeven jaar bestaat, omdat het bijna kerst is en gewoon omdat ik jullie zo lief vind. Bij dezen!

Wat kun je winnen?
Dat is nog een verrassing! Eerst bepaal ik de winnaar door eerlijk te loten, en op basis daarvan stel ik een leuk persoonlijk pakketje samen.

Maar wat moet ik doen dan?
Heel eenvoudig: je hoeft alleen maar in een reactie aan te geven dat je meedoet. Zorg wel voor een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt. En je mag in je reactie drie steekwoorden die op jou van toepassing zijn meegeven.

Is dat alles?
Dat is echt alles. Maar je kan wel een extra kans creëren door me te volgen op Bloglovin.

Meedoen kan tot en met 31 december. In de eerste week van januari maak ik de winnaar bekend.

51 gedachtes over “Winactie: win een persoonlijk pakket! [GESLOTEN]

 1. Ik ben net een blog aan het schrijven met daarin oa mijn top 10 bezoekers waar jij uiteraard ook in staat. Schrijf erbij dat je me al zolang volgt.. maar zal dat dan ook die 7 jaar zijn?
  Ik blog ook al lang, maar wel met tussenpauzes..
  Gefeliciteerd in ieder geval, ik doe mee.. Heb je van mij echt steekwoorden nodig? Hihi…

  Like

 2. Gefeli met je blogverjaardag! Mooie leeftijd ; ) Wat een leuke actie, heel leuk dat je het zo persoonlijk maakt! Tof! Ik doe graag mee 🙂 Volg je al op bloglovin uiteraard. Steekwoorden.. Hmm.. Sokken & chocoladeverslaafde en bloggen 🙂

  Like

 3. Natuurlijk doe ik mee! Hartstikke leuk! Ik volg je op Bloglovin sinds kort, en mijn steekwoorden zijn toch wel ; Schrijven, Fotografie, hmm, en dan twijfel ik tussen mijn katten+vriendlief en thee hahaha. Gefeliciteerd met je 7 jarig Jubileum, volgens mij heb ik jou ook eerder gevolgd onder ‘krabbelpoot’ zou dat kunnen?

  Like

 4. Wat een originele win actie
  ik ben Moeder en bijna oma, houdt van lezen en Scandinavische series kijken.

  Prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2016 gewenst

  Like

 5. wat een leuke en originele actie
  Ik ben moeder en bijna oma, ik houd van lezen (uiteraard 🙂 ) en Scandinavische series kijken.
  Voor u een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2016

  Like

 6. Gefeliciteerd met je zevenjarige bestaan! Hopelijk heb je een fijne en gezellige kerst gehad!
  Wat een leuk idee van een winactie!
  Mijn drie steekwoorden zijn;
  Haken, schildpadden (en dan vooral zeeschildpadden) en lezen.
  Alvast een mooie jaarwisseling!
  O ja, ik volg en gesaved op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

  Like

 7. Hallo Jenn. Wat leuk dat je al 7 jaar zoveel plezier heb met bloggen. En dat wij ook nu aan een winactie mee kunnen doen. En deze 3 zijn zeker van toepassing, altijd behulpzaam en zorgend voor anderen, ik lees heel veel, want vind het heerlijk om me daarmee te onstpannen en ik ben echt gek op dieren, heb al zoveel verschilende huisdieren gehad en ben nu al jaren een rattenlover. Wist niet dat ze zo lief en mensgericht konden zijn. Ik volg je wel op bloglovin!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.