Afgelopen week… #51

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Ik neem me regelmatig voor om een uitgebreider overzicht te maken met meer foto’s, en deze keer is dat helemaal gelukt. Al zijn het wel veel foto’s van eten geworden. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Het was qua eten een beetje een rommeltje, het verbaast me dat ik nog bijna een kilo was afgevallen. We haalden een keer pizza, en als ik dan iets slechts doe, dan ook maar goed, een kaasfonduepizza moest het worden. Degene die dat heeft uitgevonden mag een lintje krijgen. Verder veel kerstlekkers, en veel makkelijk eten zoals een pasteitje met ragout. Op kerstavond gingen we lekker gourmetten.

img_4995

Wat ik gedaan heb:
Maandag moest ik naar fysiotherapie. Toen ik eenmaal thuis was bedacht ik me dat we het briefje met oefeningen vergeten waren. Dus ik heb mijn best gedaan om ze weer naar boven te halen, ik ben er van overtuigd dat er nog één mist. Verder deden we gewoon van alles in huis.
Dinsdag voelde ik me eigenlijk helemaal niet lekker. Ik was al een paar dagen verkouden, en dit was wel het hoogtepunt denk ik. Hoofdpijn, bijna geen stem, weinig eetlust, het hele pakket. Gelukkig ging het in de loop van de dag wel beter. Ik  heb wel gewoon gewerkt en we zorgden voor de boodschappen. Altijd leuk vind ik. Ik kocht drie quiches voor de kerstlunch die we donderdag op het werk zouden hebben. Iedereen zou iets meenemen.
Woensdag stonden we op een kerstmarkt. Daar was het zo druk dat we nauwelijks tijd hadden om te eten, dus toen we rond half twaalf in de avond terugkwamen haalden we maar een broodje shoarma. Gelukkig was er ook gezond eten: van een collega kregen we een tas vol met mandarijnen.

img_4996
Donderdag moest ik weer werken. We hadden natuurlijk de kerstlunch, en ik kreeg het voor elkaar om een hele quiche kwijt te raken. Ik weet zeker dat ik er drie uit de koelkast had gehaald, maar op het werk had ik er opeens nog maar twee. Ik hoop dat ik hem buiten heb laten staan en dat hij is gevonden door iemand die hem harder nodig had dan ik. Twee was meer dan genoeg, ik kon er één zelfs weer mee terug nemen. Het was niet druk, dus ik kon een paar uur eerder vrij nemen. Na het gourmetten bakte ik nog een lekkere appeltaart voor de kerst. Daarna kon ik afwassen, want in de nacht had de afwasmachine het begeven.
Ik vond de eerste mug op de slaapkamer. Hallo?? Het is december hoor!
Eerste Kerstdag waren we bij familie van Lief, Tweede Kerstdag heb ik geschminkt en vandaag waren we gezellig bij mijn ouders. We hadden een paar dagen eerder besloten dat vandaag ook het ideale moment zou zijn voor de familiefotoshoot die we al heel lang wilden doen, dus dat hebben we ook gedaan.
Ook begon ik deze week in het boek wat ik had gewonnen via Lesley, Niet Te Filmen van Sophie Kinsella, en ik liep een rondje met mijn nieuwe accessoires. Het zijn handschoenen, en ja, ze zijn zo hysterisch als ze eruit zien.

img_5004

Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
50391

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Ik heb een rondje gelopen, en verder alleen maar de oefeningen van de fysio gedaan. Het was een mager sportweekje.

♥ Wat me blij maakte:
Gezelligheid met de familie, kerst, een leuk nieuwtje wat ik kreeg, kerstfilms kijken, kaas, heel veel thee, de kerststerren die nog steeds bloeien, het mooie weer, alle lieve kerstwensen, hopelijk mooie foto’s.

♥ Waar ik over schreef:
Ik zette mijn winactie online, doe jij al mee? Ik schreef ook een update over het kilo’s knallen en plaatste een kerstgroet.

Hoe was jouw week?

11 gedachtes over “Afgelopen week… #51

 1. Dat boek lijkt me erg leuk. Aanrader? En ondanks dat het een mager sportweekje was wel goed dat je de oefeningen van de fysio doet. En dat quiche verhaal haha. Hier ook alweer muggen gespot…

  Like

 2. Een mug op je kamer? Oh no. Echt zo bizar dat die beesten in DECEMBER er nog zijn. Ik hoor het van meerdere mensen om mij heen ook. Gelukkig heb ik er zelf nog geen een gespot…
  Wat een grappige handschoenen heb je zeg. Die lichtjes zien er echt grappig uit! Je wordt tenminste wel gezien in het donker. Ideaal zeg!

  Like

 3. hahaha de handschoenen, geweldig! En dat was even een lekker druk weekje die zo voorbij is gevlogen, incluis kerst, op naar het nieuwe jaar! En mijn week was bijna hetzelfde? lol, nee, maar wel de fysio, nu pas 7 jan. weer, dat klinkt nog zo ver weg nu, maar is volgende week. Even geen werk deze week en verder… lekker rustig al hakend kom ik mijn tijd wel door, lol.

  Wat je zei, al zoveel hobby’s, breien was al een hobby, maar met haken kun je nog meer, als je het eenmaal onder de knie hebt en alle patronen geleerd hebt, en dat laatste is nu mijn volgende doel 😉

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.