Afgelopen week… #39

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Heel normale dingen eigenlijk. Lasagne, boontjes, bloemkool, niks bijzonders deze week.

Wat ik gedaan heb:
Ik heb gewerkt, en omdat er zoveel zieken waren ben ik langer gebleven. Ik heb lekker veel op kunnen ruimen in huis, en we gingen nog even naar de kermis in Nijmegen. Ik begon ook met het lezen van een paar tijdschriften waar ik nog niet aan toe gekomen was en maakte weer eens iets uit een puzzelboekje.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
30985

Wat me blij maakte:
De gekke sprongetjes van de konijnen, een openbare piano midden in de stad, sommige mensen zijn echt hun roeping als muzikant misgelopen. Een heerlijk rustige week, een dag belachelijk lang uitslapen, kleuren.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Twee derbytrainingen, wel heerlijk intensief. Daarnaast is het helaas bij losse oefeningen gebleven.

♥ Waar ik over schreef:
Ik schreef mijn post van afgelopen week voor #InspirerendGeluk, schreef een review over verzorgingsproducten die ik mocht testen, deelde mijn mini-bucketlist voor de nieuwe maand en schreef ook de #InspirerendGeluk-post van deze week.

Hoe was jouw week?

5 gedachtes over “Afgelopen week… #39

 1. Dat van die muzikanten, ja en nee, ken iemand die conservatorium heeft gedaan, componist is zelfs, maar net als in de tv en mode wereld moet je het maar net kunnen maken en ontdekt worden daarna, dat is niet voor iedereen een successtory. 😉

  Mijn week was een normale week, met alleen mijn vaste dingen eigenlijk, ook weleens lekker 😀

  Drukke tijden komen weer eind nov. en 11 okt, komend weekend een family gathering 😀 Zie ik ook naar uit.

  X

  Like

 2. Ik vind het heel vrolijk dat ze tegenwoordig zo’n piano in stationshallen neerzetten. Als je dan aan komt lopen en die livemuziek hoort heeft dat iets heel filmachtigs over zich 🙂

  Like

 3. Op het station in Amsterdam staat ook al een tijd een piano. De ene keer zit iemand er prachtige muziek op te maken en is het genieten. De andere keer zijn het toonladders, of is het onzin. Ik geef de voorkeur aan het eerste, maar leuk is het wel!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.