Oktober mini bucketlist: happy fall!

3En toen was het al weer oktober. Gelukkig is het nog wel heerlijk weer buiten, jammer alleen dat het beste weer altijd komt op de dagen waarop ik moet werken, maar het kijken naar de zon maakt al blij, en ik kan natuurlijk altijd even naar buiten in de pauzes.
Een nieuwe maand betekent tijd voor nieuwe doelen, en natuurlijk een terugblik op de oude doelen.

Ik wilde in september de challenge van Stoere Vrouwen Sporten voltooien. Ik vind hem geslaagd. Ik heb hier en daar wel eens een dag overgeslagen, maar de meeste dagen heb ik gewoon gedaan. Ik vond het leuk om te doen en heb weer nieuwe inspiratie opgedaan voor oefeningen om thuis te doen. En ik geloof echt dat ik er een beetje sterker van geworden ben.
Daarnaast wilde ik een eetdagboek bijhouden en fotograferen, en een nieuw recept uitproberen. Het eetdagboek heb ik niet gedaan, althans niet met foto’s. Een nieuw recept heb ik wel gemaakt, ik ontdekte een heerlijk ontbijtje.
Mijn laatste doel was het weerstaan van de verleiding van kruidnoten. En het is me bijna gelukt. Ik heb nog niets gekocht, en ik blijf erbij dat ik dat wil volhouden tot hij in het land is. Maar toen iemand het nodig vond om me chocoladekruidnoten aan te bieden ben ik toch gezwicht. Ik nam een klein handje.
Een mooie score voor september, op naar oktober!

♥ Naar boven met de trap! Ik ben weer begonnen met traplopen. Ik werk op de veertiende verdieping, dat zijn dertien trappen, want om één of andere reden kom je binnen op de eerste verdieping in plaats van de begane grond. Tot nu toe kom ik tot de negende, waar ik eerst na drie trappen al half dood stond te gaan.

♥ Twee boeken lezen, minimaal. Minder tijd achter de laptop, meer tijd met een boek.

♥ Een wishlist samenstellen met dingen die ik in mijn kledingkast wil hebben, en natuurlijk hier naar op zoek gaan.

Wat wil jij gaan doen of bereiken deze maand?

16 gedachtes over “Oktober mini bucketlist: happy fall!

 1. Ik vind het heel knap van je nu de kruidnoten je alweer om de ogen schieten dat je ze dan kunt weerstaan, dat kan ik gelukkig zo ie zo al, ik weet niet waarom ik die omslag heb gekregen ergens maar ben ze gewoon zat geworden. net zoals vele andere dingen die ik bepaalde periodes in huis heb gehad voor mijn dochter ooit. 😉

  En wat de doelen betreft voor oktober, ja ik heb er een paar, maar die zijn zeer persoonlijk om uit te werken voor mij, voor Samhain 😉 Met de hand en dan… verbranden die boel.

  x

  Like

 2. Goed lijstje! Ik heb niet echt bucketlist puntjes voor deze maand, maar we gaan wel een hoop leuke dingen. Citytrip, veel verjaardagen, altijd leuk! Oh en voorbereiden op NaNoWriMo, dat begint ook al bijna weer 🙂

  Like

 3. Leuk dat je weer eens op mijn blog was. Ik heb gelijk weer eens een bezoekje teruggebracht. Dat lezen van 2 boeken per maand lijkt me ook wel iets. Ik heb me net gisteren voorgenomen om ook weer eens meer te gaan lezen.

  Like

 4. Wat goed dat je zoveel trappen loopt! Ook mooi dat je minder achter de laptop wilt zitten en meer wilt lezen. Zou ik ook moeten doen.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.