Review: Forever Living – Sonya Skin Care Collection

http://www.eddiecatz.nl

Via een kennis kreeg ik de kans om verschillende producten van Forever Living uit te proberen. Deze review is overigens niet gesponsord, ze wilde slechts onbevooroordeelde meningen van verschillende mensen. Ik heb de producten niet speciaal voor mijn blog getest, en niet in ruil voor deze review, en andersom verdient zij hier ook niets aan. Maar ik heb de producten getest en ik deel mijn mening wel graag met jullie.

IMG_4560

De set kwam in een mooie, luxe box, echt een cadeautje voor jezelf.Er zitten vijf producten in de box: een crème, een toner, een serum, een cleanser en een dieptereiniger. De laatste gebruik je 2 à 3 keer per week, de andere producten zijn voor dagelijks gebruik.
De set is gericht op huidverzorging, het zijn producten voor je gezicht.
Als eerste probeerde ik de cleanser. Volgens de omschrijving moet je deze over je gezicht en hals masseren en vervolgens afspoelen met lauw water, maar ik wilde natuurlijk graag zien wat het doet, dus deed ik het met een wattenschijfje. En reinigen doet het zeker goed. Het zal je verbazen hoeveel er nog van je gezicht af komt na alleen een nacht slapen (er vanuit gaande dat je je gezicht voor het slapen gaan ook hebt schoongemaakt).
Vervolgens probeerde ik de toner. Deze is lekker fris en hydrateert en verzacht de huid in je gezicht. Het eerste pluspunt, wat me bij deze toner meteen opviel, was de geur. Ik kan hem niet goed omschrijven, maar het ruikt erg lekker.
Het serum en de dagcrème verzorgen de huid. Van tevoren kreeg ik te horen dat jonge mensen de crème als vettig kunnen ervaren, maar zelf vond ik dat reuze meevallen. Maar misschien behoor ik gewoon niet meer tot de ‘jonge mensen’, dat kan natuurlijk ook.
Tot slot is er de dieptereiniger. Deze doet eigenlijk hetzelfde als de cleanser, namelijk reinigen, alleen waar de cleanser alleen het huidoppervlak reinigt gaat de dieptereiniger ook dieper in de huid werken. Ik vond het een prettig product, mijn gezicht voelde schoon en fris aan na het gebruik.

IMG_4561

Ik vond de producten prettig in gebruik. Van mezelf heb ik een makkelijke huid, maar de laatste tijd was mijn gezicht op sommige plekken wat droog. Sinds ik deze producten gebruikt het is dat over, voor mij heeft het dus zeker iets gedaan.
De geur vond ik zoals ik al schreef ook zeker een pluspunt. Het belangrijkste is natuurlijk dat een product iets voor je doet, maar dat het ook nog lekker ruikt vind ik wel erg prettig.

De producten van Forever Living zijn volledig natuurlijk en gemaakt op basis van Aloë Vera. De producten zijn niet getest op dieren.

6 gedachtes over “Review: Forever Living – Sonya Skin Care Collection

  1. Gaaf! Ik vind Forever Living producten heel fijn. Na de clean 9 detox heb ik meer producten geprobeerd en ik ben meer dan tevreden.

    Like

  2. Klinkt goed! Ik vind Aloë Vera heel fijn op mijn huid, maar met mijn gezicht ben ik altijd heel voorzichtig omdat ik een onrustige huid heb. Niet op dieren getest is zeker een pluspunt!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.