De Evaward

EvawardDoor Suzanne werd ik genomineerd voor de enige echte Evaward. De Evaward is in het leven geroepen door, hoe kan het ook anders, Eva. Hier komen mijn antwoorden op de vragen van de award:

Minipaarden of luiaarden?
Ik ga voor de minipaarden. Luiaarden vind ik best leuke beestjes, maar de reclame van hoy.hoy heeft het een beetje verpest voor die arme dieren. Een minipaardje hebben we vroeger zelf gehad, mijn ouders hebben haar nog steeds.

Ijsjes of taart?
Ijstaart! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n zoetekauw, dus als ik moet kiezen ga ik denk ik voor de ijsjes. Een lekker, licht, waterijsje zou ik iedere dag wel kunnen eten, maar iedere dag een stuk taart? Nee, dat zou me denk ik toch tegen gaan staan.

Series of films?
Dan ga ik voor de series. Bij een serie leer je de hoofdpersonages toch iets meer kennen dan bij een film, je leeft langer met ze mee. Maar van films kan ik ook genieten.

Welke film móet iedereen gezien hebben, en welke juist niet?
The Green Mile is wel echt zo’n klassieker die iedereen gezien zou moeten hebben. En welke niet? Ik weet niet of het echt een afrader is, misschien was hij eigenlijk wel heel mooi. Maar ik heb het één keer gepresteerd om tijdens een film in slaap te vallen, en die film heette The Four Feathers. Het begin was in ieder geval niet zo interessant, ik kwam er niet in, ik was moe en voor ik het wist vloog de aftiteling door het beeld. Als ik niet google weet ik nog steeds niet waar hij nou eigenlijk over ging.

Wat is je favoriete taart?
Zelfgemaakte appeltaart. Of tompouce. Of Bossche bol, maar dat is eigenlijk niet echt taart he… Oh en rijstevlaai vind ik ook onweerstaanbaar. En gisteren at ik een stukje heerlijke pure chocoladetaart.

Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag willen bezoeken?
Rome, zonder twijfel. Ik zou er naartoe gaan, maar toen werd ik ziek. Tot nu toe is het er nog nooit van gekomen, maar Rome staat nog heel hoog op mijn verlanglijstje.

Op welke blogpost ben je het meest trots?
Dat is mijn openhartige verhaal over mijn ongezonde relatie met eten. Een stuk waar ik lang over getwijfeld heb of en hoe ik het zou delen, maar nu het er eenmaal staat ben ik er wel trots op dat ik het toch gedaan heb. Eén van de moeilijkste posts die ik geschreven heb, in drie delen. Voor de liefhebber: deel 1, deel 2 en deel 3.

Welke drie bloggers en hun blogs wil je extra in het zonnetje zetten?
Tessa van 52Druppels heeft zichzelf 52 opdrachten gegeven, die ze in willekeurige volgorde binnen 52 weken voltooid moet hebben. Voor iedere opdracht doneert ze aan een goed doel, bij halen 5 euro, bij falen 10 euro. Over het goede doel kun je hier meer lezen. Ik vind het een topinitiatief.
Eline van From Fat To Fit heeft een gastric bypass ondergaan en schrijft op haar blog openhartig en eerlijk over haar ervaringen. Ook deelt ze regelmatig gezonde recepten.
Marjon van Marjon In The City gaat de marathon van New York lopen voor Dance4Life. Ik heb eigenlijk geen marathonambities, maar New York! Sowieso heb ik diep respect voor iedereen die een marathon kan lopen, en als je er dan ook nog zo’n goed doel mee steunt ben je een topper.

Vertel eens iets wat mensen door het lezen van jouw blog waarschijnlijk écht niet van je weten…
Volgens mij weten jullie al best veel van me. En de dingen die je écht niet weet, daar is waarschijnlijk een reden voor.

Tag / nomineer vijf bloggers aan wie je de award doorgeeft
Hij gaat al een tijdje rond, volgens mij zijn de meesten al eens genomineerd. Heb je de award nog niet gehad? Dan tag ik jou, bij dezen!

20 gedachtes over “De Evaward

  1. Aaahh Jenn! Wat een superlief complimentje!
    Ik ben benieuwd naar je blogs over je eetgedrag, vrees dat er wel herkenbare dingen in zullen zitten, klik even verder dus…

    Like

  2. Ja The Green Mile is een prachtige film. Leuk ingevuld en je mag zeker trots zijn dat jij jouw verhaal, jouw relatie met eten deelt.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.