Mei mini-bucketlist: do what you love, love what you do!

226114_136036083153806_5159558_nAan het begin van iedere maand maak ik een mini-bucketlist met doelen die ik de komende maand wil behalen. Ook blik ik terug op de doelen van de vorige maand. Kijk je met me mee?
Wat ging deze maand snel voorbij!

Ik wilde vijftien kilometer wandelen, dat is ruimschoots gelukt, het was heerlijk wandelweer deze maand. Ook wilde ik twee boeken lezen en minder laptoppen. Minder laptoppen is me goed af gegaan, ik had zoveel andere leuke dingen om te doen. Twee boeken lezen is me niet gelukt, ik had zoveel andere leuke dingen om te doen.
De uitdaging om een maand geen plastic tasjes te gebruiken is me wel gelukt, met als uitzondering die ene keer Chinees halen.

Ik heb natuurlijk ook voor de volgende maand weer een lijstje met doelen:

♥ Alsnog die twee boeken lezen. Daar heb ik nu tijd genoeg voor.

♥ Solliciteren. Hopelijk komt er natuurlijk ook iets uit, maar ‘een baan vinden’ als doel stellen is alleen maar teleurstellend als het niet lukt. Ik hou het op doelen die ik zelf in de hand heb.

♥ De la van het dressoir opruimen, die is me al een tijdje een doorn in het oog.

Wat willen jullie deze maand doen?

16 gedachtes over “Mei mini-bucketlist: do what you love, love what you do!

 1. Dat van die plastictasjes is wel een hele goeie. Helaas krijg je die dingen bij de Chinees standaard mee geleverd. Goed doel voor de maand Mei…
  En soms gaat het lezen minder snel dan jezelf zou willen om verschillende redenen. Maar ik stel als doel Life Of Pi uit te krijgen deze maand…

  Ik hoop voor je dat je wat leuke vacatures kunt vinden en dat daar een hele leuke baan uit voortvloeit! Heel veel succes deze maand!

  Like

 2. Wat goed dat het is gelukt met de plastic tasjes! Zelf heb ik altijd een eigen tasje bij me, die zit standaard in mijn tas. Dat is zo handig als ik ‘toevallig’ even naar de winkel ga en een tasje nodig heb. Succes met je doelen voor deze maand!

  Like

 3. Heel veel succes met solliciteren. En voel het vooral niet persoonlijk als je het niet wordt, ze krijgen vaak zoveel mails :-). Ik zal hard voor je duimen!

  Like

 4. Dat van die plastictasjes zou ik moeten gaan doen, betrap mezelf er nog te vaak op dat ik meerdere tasjes heb. In mei wil ik weer meer gaan sporten, de bedoeling is 3x in de week naar de sportschool want dan merk je ook pas het verschil…

  Like

 5. Goed bezig met plastic tasjes minderen. Ik heb altijd zo’n opvouwbaar exemplaar in mijn tas. Erg handig daarvoor.
  Ben benieuwd of je deze maand je doelen zult halen!

  Like

 6. Wat goed van die plastic tasjes! Ik zit mij nu af te vragen, gezien ik vele oude plastic tasjes hergebruik en een zeeman statiegeld tasje heb en een linnen tasje hoe vaak ik het weiger om ‘nieuw’ aan te schaffen, volgens mij haal ik dat ondertussen ook met gemak, omdat ik in dit geval er een gewoonte van heb gemaakt om te zorgen dat ik altijd een oude bij mij heb of meerdere tasjes in mijn fietstassen weer 😉 Uitzondering is de apotheek, maar dat is eens in de 3 maanden, en soms krijg het in dozen geleverd…

  Deze maand? Hoop ik slechts door te komen met alle fun die al vast staat, hahahaha Mei is voor mij meestal, zeker de eerste helft een soort van survival die morgen start 😉

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.